M.R.U. w maju
Tutaj już jestem otwarty na prawie wszelkie propozycje, byle pod dachem i w cieple i z browarem w zasięgu ręki.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
A moja żonka: "ale tak wszyscy w domku, jeden przy drugim w śpiworach??"ZYR pisze:Ło rany, ja myślałem ...
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
I zmiana boku na komendęGrinch pisze:A moja żonka: "ale tak wszyscy w domku, jeden przy drugim w śpiworach??"ZYR pisze:Ło rany, ja myślałem ...

Pozdrawiam Damian Gałka
Jako, że my stare i zboczone prosimy Jaśnie Zyra o rezerwację pokoju typu apartament w całości. Jeszcze nie mamy planów jak zagospodarujemy przestrzeń sypialną ale na pewno zapłacimy za wszystko 

Ostatnio zmieniony 14 sty 2008, 15:24 przez Snuffer, łącznie zmieniany 1 raz.
Moi drodzy.
Pomysł nieodwiedzania bunkrów i umocnień tzw. MRU na własną rękę, choć ciekawy i pociągający przy tak dużej grupie jest hmmm dobry!
Może warto zastanowić się nad takim jednodniowym rozwiązaniem:
„Pętla Nietoperska
Dla zainteresowanych pełniejszym poznaniem MRU organizujemy wycieczki podziemne, na których można zwiedzić m. in. Pętlę Nietoperską, – czyli podziemne zaplecze baterii pancernej oraz liczne dworce kolejowe i inne obiekty ukryte pod powierzchnią ziemi. Wycieczki takie trwają nawet do 8 godzin”.
Szczegóły łącznie z cenami na: www.bunkry.pl
Wiem że to nie to samo, i że może trudniej będzie schować skrzynkę. Wypad planowany jest na kilka dni więc kilka godzin można poświęcić na zwiedzanie z przewodnikiem- (oczywiście nie będzie on wiedział tyle co nasi specjaliści od umocnień), ale może warto skorzystać. Jeśli zbierze się nas większa grupka nie wyjdzie to podejrzewam zbyt drogo – ale zarezerwować trzeba wcześniej.
A w pozostałe dni można buszować gdzie popadnie i chować skrzynki gdzie popadnie.
PS. napisałem się sporo ale czy Darkmoory pojawia się w MRU jeszcze nie wiadomo- w maju planujemy odbywanie kary w Bieszczadach a czy nasi pracodawcy zgodzą się na podwójny wymiar kary- tego nie wiadomo.
PS2. Jeżeli będziemy mogli wyjechać to karę odbędziemy w namiocie.
Ania i Mat
Pomysł nieodwiedzania bunkrów i umocnień tzw. MRU na własną rękę, choć ciekawy i pociągający przy tak dużej grupie jest hmmm dobry!
Może warto zastanowić się nad takim jednodniowym rozwiązaniem:
„Pętla Nietoperska
Dla zainteresowanych pełniejszym poznaniem MRU organizujemy wycieczki podziemne, na których można zwiedzić m. in. Pętlę Nietoperską, – czyli podziemne zaplecze baterii pancernej oraz liczne dworce kolejowe i inne obiekty ukryte pod powierzchnią ziemi. Wycieczki takie trwają nawet do 8 godzin”.
Szczegóły łącznie z cenami na: www.bunkry.pl
Wiem że to nie to samo, i że może trudniej będzie schować skrzynkę. Wypad planowany jest na kilka dni więc kilka godzin można poświęcić na zwiedzanie z przewodnikiem- (oczywiście nie będzie on wiedział tyle co nasi specjaliści od umocnień), ale może warto skorzystać. Jeśli zbierze się nas większa grupka nie wyjdzie to podejrzewam zbyt drogo – ale zarezerwować trzeba wcześniej.
A w pozostałe dni można buszować gdzie popadnie i chować skrzynki gdzie popadnie.
PS. napisałem się sporo ale czy Darkmoory pojawia się w MRU jeszcze nie wiadomo- w maju planujemy odbywanie kary w Bieszczadach a czy nasi pracodawcy zgodzą się na podwójny wymiar kary- tego nie wiadomo.
PS2. Jeżeli będziemy mogli wyjechać to karę odbędziemy w namiocie.
Ania i Mat
Poproszę numer konta.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
Wyprawa doszła do skutku... już prawie o niej zapomniałem. Oczywiście żartuję.
Podsumowanie częściowo było na nowym forum OC w tematach:
Zdjęcia i linki - M.R.U.
Spotkania Geocacherów - M.R.U. w maju
Nie wiem czy nadal działa FTP z naszymi fotkami postawione przez elektronika. Trzeba by sprawdzić.
Co do niezabezpieczonych wejść do obiektów, bez przewodników to chyba pisać nie będziemy tak oficjalnie, ale mogę zagwarantować, że wiele pozycji obiektów zostało poprawionych na mapie UMP-pcPL.
Ahhh zapomniałem, że u mnie na stronce pojawiła się relacja
: Magnoom w MRU.
Podsumowanie częściowo było na nowym forum OC w tematach:
Zdjęcia i linki - M.R.U.
Spotkania Geocacherów - M.R.U. w maju
Nie wiem czy nadal działa FTP z naszymi fotkami postawione przez elektronika. Trzeba by sprawdzić.
Co do niezabezpieczonych wejść do obiektów, bez przewodników to chyba pisać nie będziemy tak oficjalnie, ale mogę zagwarantować, że wiele pozycji obiektów zostało poprawionych na mapie UMP-pcPL.
Ahhh zapomniałem, że u mnie na stronce pojawiła się relacja

Pozdrawiam Damian Gałka