GPSMAP 66st problem z wyświetlaniem zdjęć (opencaching)
GPSMAP 66st problem z wyświetlaniem zdjęć (opencaching)
Jak w temacie. Po załadowaniu keszy do urządzenia nie wyświetlają się zdjęcia w skrzynkach. Zmieniłem 62stc na ten i zrobił się problem. Wyprzedzając pytania: gpx zgrany do folderu gpx, a zdjęcia do geocache photos. Ktoś miał ten problem i rozwiązał? Będę wdzięczny za pomoc.
Re: GPSMAP 66st problem z wyświetlaniem zdjęć (opencaching)
Trudno powiedzieć co jest przyczyną. Zdjęcia w Garminach działają tylko wtedy, gdy folder GeocachePhotos znajduje się w pamięci wewnętrznej urządzenia. Jeśli umieścimy zdjęcia w GeocachePhotos, ale na karcie pamięci, to Garmin ich nie widzi. Może tu jest problem.
PS. Ja już od dawna nie wgrywam zdjęć do skrzynek, bo mi zamulały uruchamianie Garmina.
PS. Ja już od dawna nie wgrywam zdjęć do skrzynek, bo mi zamulały uruchamianie Garmina.
Re: GPSMAP 66st problem z wyświetlaniem zdjęć (opencaching)
Też już zgrywam bez zdjęć, ale jest to denerwujące, bo spoilerów trzeba szukać na telefonie, a w terenie często jest słaby zasięg GSM lub go brak. Zdjęcia zgrywane do pamięci urządzenia, a nie na kartę pamięci.
W 62stc pomogło zaktualizowanie framework. Tu jest lipa. Jak widzę inni też mają problem w tym modelu ze zdjęciami. Dziwne, że nie zostało to rozwiązane jeszcze. Z chęcią wróciłbym do starej poczciwej 62ki, ale niestety padła na amen.
W 62stc pomogło zaktualizowanie framework. Tu jest lipa. Jak widzę inni też mają problem w tym modelu ze zdjęciami. Dziwne, że nie zostało to rozwiązane jeszcze. Z chęcią wróciłbym do starej poczciwej 62ki, ale niestety padła na amen.