jestem zupełnie zielony w temacie, o który pytam..
pozdrawiam
nieludzki
PS. zdaję sobie sprawę że nie ma urządzeń uniwersalnych (jeśli coś jest do wszystkiego to najczęściej jest do niczego) ale może uda się wybrać takie prawie uniwersalne...
60csx ma troszkę za mały wyświetlacz choć przyznam ze design ma chyba najlepszy....-prima sortkwl pisze:Bierz 60csx!!! Najlepszy wyświetlacz w pełnym słońcu, prawdziwy twardziel!, tydzień temu wypadł mi z uchwytu na asfalt, jechałem ze stromej góry rowerem tak szybko, że zatrzymałem się dopiero po 30stu metrach! Ze złości nie chciałem nawet po niego iść(myślałem, że nie ma co zbierać) ale wszystko gragumy tylko się pościerały i trochę rys na obudowie. Używam też w aucie,przy pieszych wyprawach w lasy oraz na kajak! Generalnie nie cackam się z nim i daje radę, w aucie terenowym też da!
Porównanie po polsku:nieludzki pisze:mam dylemat bo muszę wybrać pomiędzy Dakotą a Oregonem no i te oznaczenia :300, 450, 550...?![]()
Tak Ci się zdaje, boś młodynieludzki pisze:60csx ma troszkę za mały wyświetlacz choć przyznam ze design ma chyba najlepszy....-prima sort![]()
Mniej czuły? Raczej na pewno nie.nieludzki pisze:w niektórych Gps-ach samochodowych nie trzeba już montować zewnętrznej anteny bo podobno maja tak czułe odbiorniki (NavRoad 780 Hugo) czy ręczniak Garmina jest mniej czuły...?