Moderatorzy: frasun, Artur, Alf/red/
wojtek napisał(a):Proszę bądź precyzyjny bo wprowadzasz w błąd. Problem o którym piszesz dotyczy wersji dla Symbian OS. Wersja dla Windows Mobile nie ma problemu z UMP-pcPL.smiodus napisał(a):- żadna wersja ump'a nie działa mi na mobile xt (w wyszukiwaniu miast i ulic widzę jedynie pierwszą literę) ściągałem wszystkie możliwe wersje jest tak samo,
To co opisujesz dotyczyło również wersji dla WM jakiś rok temu, na etapie wersji beta 3.xx
Poprawione, dzięki prosimy o więcejDiabelek napisał(a):W sumie tak kilka rzeczy ktore mi sie rzucily w oczy:
też mi się coś kojarzy, sprawdze przy okazji, tam chyba na górze jest taki trójkątDiabelek napisał(a):Ogolnie te skrzyzowanie Gorna Wilda/Chwialkowskiego wyglada inaczej - tam jest takie rozwidlenie Chwialkowskiego...
który nuvi? tak czy inaczej jeśli coś zobaczysz co da się opisać tak jak dzisiaj to dawajDiabelek napisał(a):Widze, ze sa pewne braki w okolicy Komornik, ale niestety nie mam trackloga w moim nuvim, wiec nie pomoge za bardzo.
To propunuję jeszcze jedno doświadczenie jeśli możesz, wczytaj jakąś mapę z mapceter2.cgpsmapper.com i zobacz jak tam wygląda ten problem. Wyszukiwania po adresie nie będziesz miał ale skoro dotyczy to również wyszukiwania miast to będziesz mógł stwierdzić co i jak.smiodus napisał(a):Nie wiem czy jest to błąd mobile'a xt ponieważ demo gpmapy pokazuje się bezproblemowo (wszystkie znaki, i wyszukiwania). Wersja 4.10.40
adamus napisał(a):przed chwila sprawdzile u mnie MapSource Hoczew znajduje - moze sprobuj sciagnac aktualna wersje?
frasun napisał(a):smiodus napisał(a):masz rację mea culpa, w mapsource znajduje ale czy ktoś może potwierdzić że mu w odbiorniku też znajduje...?
Potwierdzam. U mnie znajduje.
Pozdrawiam,
smiodus napisał(a):dzięki, a u mnie nic ... czyli typowa sytuacja "bo ja Ciebie Kowalski po prostu NIE LUBIĘ"
frasun napisał(a):smiodus napisał(a):dzięki, a u mnie nic ... czyli typowa sytuacja "bo ja Ciebie Kowalski po prostu NIE LUBIĘ"
Trudno mi w to uwierzyć. Szukasz przez: Dokąd? > Miasta > Hoczew, czy przez adres?
Znajduje oczywiście tylko przez miasto.
Pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość