Cześć
Na komórce mogę przeglądać forum jednak na komputerze mam informacje:
Witamy w garniak.pl
Jeśli chcesz zmienić stronem (pisownia oryginalna), wgraj własny plik index.html do katalogu private_html
Czy tylko ja mam taki problem?
Problem z działaniem forum na komputerze
Moderator: Admin
Problem z działaniem forum na komputerze
był Garmin 865t , jest 2689 LTM ZUMO XT http://www.bluephoto.pl
-
- Radny
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Re: Problem z działaniem forum na komputerze
Każdy tak będzie miał jeśli wpisze w adresie sam nazwę Garniak.pl. Tu potrzeba trochę cierpliwości i powinno nastąpić po chwili przekierowanie. Coś nie przyjął się certyfikat SSL.
Trwają prace nad aktualizacją forum, jednak to nie jest priorytetowy problem życiowy i może to troszkę potrwać.
Trwają prace nad aktualizacją forum, jednak to nie jest priorytetowy problem życiowy i może to troszkę potrwać.
- Antonio
- Bywalec
- Kontakt:
Ja tak mam na Androidzie 15. Problem pojawił się po aktualizacji systemu
Pozdrawiam
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
Wspierajmy sport wśród dzieciaków
Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM
- Antonio
- Bywalec
- Kontakt:
Po usunięciu historii przeglądania wszystko wróciło do normy
Pozdrawiam
-
- Radny
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Pewnie wystarczy: Wyczyść ciasteczka i dane witryny.
Czasem mogą być nie zapowiedziane wyłączenia forum. Trwają dorywcze prace. Jak będziemy gotowi to będzie zapowiedź i wystawi się info stronę.
Czasem mogą być nie zapowiedziane wyłączenia forum. Trwają dorywcze prace. Jak będziemy gotowi to będzie zapowiedź i wystawi się info stronę.