Strona 3 z 4

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pt, 11 lis 2011 20:15
przez EGON
O.K.
Tutaj :arrow: viewtopic.php?p=129069#p129069 sam pisałeś o wersji 2.0.6, więc się zdziwiłem, że 2.0.5 podajesz jako nowość.
Możesz podać źródło, gdzie podali tę wersję, bo z Twojego linka ściąga się 2.0.12?

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pt, 11 lis 2011 20:29
przez Zachu

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pt, 11 lis 2011 21:14
przez popej
Zdaje się, że numeracji idzie osobno dla Windows i Mac, 2.05 pewnie jest nowością na Maca.

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pt, 11 lis 2011 22:26
przez EGON
Może Macową wersję poprawili, bo w Windowsowej to od ok. tygodnia mam taki komunikat.

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Śr, 07 gru 2011 20:06
przez beetle-m
Wydana została wersja 2.1.3 dla Windowsa.

Oprócz poprawek znanych błędów doszło:
· Added “Change region” to reinstall options
· Added ability to change application language
· SD Card Support

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: N, 24 cze 2012 22:16
przez Dariusz Młyński
Zrezygnowali z niego ?
Dzisiaj wlazłem na mygarmin.com i z ciekawości klinąłem na pobieranie CNE 2013.10
Nie ma już LifeTime Updater - proponowany jest tylko Garmin Map Updater 3.1.13

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pn, 25 cze 2012 8:08
przez beetle-m
Uff, wreszcie ktoś "poszedł po rozum do głowy". Faktycznie, nie ma już dwóch opcji aktualizacji.
Jeśli ktoś z nowicjuszy czyta jeszcze ten wątek to sugeruję odinstalowanie Garmin Lifetime Updatera™ z komputera.
Niesamowicie miesza przy aktualizacji CNE 2013.10 czego efektem jest komunikat na nuvi o "nieuwierzytelnionych mapach" :oops:

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Cz, 16 sie 2012 21:58
przez beetle-m
Na koniec instalacji aktualizacji CNE 2013.21 poprzez MapUpdatera (v3.1.14) dostaje się gratisa:
Gratis.png
Garmin nie odpuszcza.

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Cz, 16 sie 2012 22:31
przez popej
I przez następne 3 miesiące ten wirus ma siedzieć na komputerze?

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Pt, 17 sie 2012 5:46
przez beetle-m
Na szczęście "pomylili się w stałym fragmencie gry" i jest opcja: "Nie" 8)

Re: Garmin Lifetime Updater - weryfikacja pobierania

PostNapisane: Pt, 17 sie 2012 8:11
przez epkchmiele
Aktualizacja za pomocą GLU w moim przypadku przebiegała bez problemu i szybko przebiegała weryfikacja na Win7. Jedyną wadę jaką zauważyłem to , że jeśli ściągał nową mapę to starą zostawiał, dopiero kolejna instalacja nowej mapy usuwała najstarszą wersje . Na dysku pozostawały zawsze dwie mapy, przy zaznaczonej opcji instalacji tylko na urządzeniu. Czyli około 8gb zajętego dysku non stop. Fajnie byłoby gdyby GLU dociągał sobie mapę w miarę jak mu zezwala łącze i nie obciążał internetu tak jak to robi Windows ze swoimi aktualizacjami.
Paweł

Re: Garmin Lifetime Updater - weryfikacja pobierania

PostNapisane: Śr, 22 sie 2012 6:24
przez strazsam
Powoli zaczynam wymiękać. :oops: Wczoraj przez GLU chciałem aktualizować mapy w nüvi® 2495LMT i kicha. Wszystko do tej pory ("stare" nuvi 760 z Lifetime) wytrzymywałem lecz teraz już wysiadam. Po ściągnięciu i wer...... itd..... GLU "po skontaktowaniu się z serwerem" :evil: melduje że na urządzeniu mam za mało miejsca na pełną instalacje map. Ponieważ, jak wszystkim wiadomo są tam poprzednie wersje mapy tego samego obszaru. Sugeruje, że mam ręcznie usunąć mapę? Pytanie :Czy to ma być aktualizacja???? A, jeśli mam ręcznie usunąć to - POMOCY gdzie je zaszyto, bo nie mogę znaleźć !!!!! :roll:

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: Śr, 22 sie 2012 7:38
przez beetle-m
A zrób to GarminMapUpdaterem zamiast GLU.
Aktualna na teraz wersja z myGarmin to: GarminMapUpdater_v3.1.14.exe

Re: Garmin Lifetime Updater™

PostNapisane: N, 26 sie 2012 18:26
przez strazsam
Wielkie dzięki, ale to rzeczywiście już "kpina :oops: GARMINa" że nie można aktualizować GLU. P.S. jest już nowszy GarminMapUpdater_v3.1.19.exe i działa!!!!! :idea:

Re: Garmin Lifetime Updater

PostNapisane: Śr, 26 wrz 2012 14:58
przez Pavlo
A jak wygląda sprawa jeśli ma się dwa odbiorniki z dożywotnia aktualizacją? Czy instaluje się dwa Updatery?