O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
Podobnie jak w eterze Choć warszawiakom już sie chyba poprawiło. W Poznaniu nie ma utrudnień za to Łódź i Wa-wa jak widzę przyznają się do nich dość wylewnie Zresztą Zachu widzę ma podobny odbiór jak ja. Lechu nigdy więcej nie mów "spokojnie" lub innych takich
Inni narzekali i mają sygnał, u nas to "zabawa" i nie mamy
Wojtek ..... Spokojnie Po co mi TMC w Poznaniu? Przecież bez tego wiem gdzie, o której godzinie i w jakie dni tygodnia są korki
Ponado spójrz na moje screeny opublikowane 21 października, a pochodzące z 20 pażdziernika. Jak widać - 20 X 2010 miałem info, że Hetmańska od Górnej Wildy w stronę Ronda Starołeka stoi.
Garmin oficjalnie zaktualizował oprogramowanie bazy danych TMC:
Changes from version 2.40 to version 2.50:
Add support for RTL-ACL (Luxembourg)
Add support for BeMobile (Netherlands) Add support for Destia Traffic TMC (Poland)
krzys.d pisze:Garmin oficjalnie zaktualizował oprogramowanie bazy danych TMC:
/.../ Add support for Destia Traffic TMC (Poland)
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Dzisiaj dotarł do mnie moj 3790T postawiłem go obok AM i pojezdziłem po Szczecinie okolo 2 godzin , oczywiście zero utrudnien , szara ikona wpada chwilami !!to powinno oznazac dzialanie systemu !
No ja tam się nie znam...ale wczoraj po tym jak Krzys.d zamiescił swój post,podpiąłem moja 1490LMT do komputera i zaktualizowałem dostępne oprogramowanie.Dziś umieściłem navi w uchwycie,podpiąłem ładowarkę z odbiornikiem TMC i jednym z pierwszych komunkatów jakie się pojawiły na ekranie,był komunikat o aktualizacji odbiornika TMC.Wyznaczyłem trasę i...niemal natychmiast,pojawiła się zielona ikonka z samochodzikiem .Jezdziłem po Trójmiescie całe przedpołudnie i ikonka nigdy,nawet na chwilę nie gasła,a że na wyznaczonych trasach nie było żadnych problemów to i cały czas była zielona,nawet na chwilę nie zrobiła się szara.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2010, 16:47 przez stalan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nuvi 255W - CNE NT 2010.10, GP Mapa 2010.30,UMP-pcPL, Nuvi 1490 LMT- CNE 2013.20
Add support for RTL-ACL (Luxembourg)
Add support for BeMobile (Netherlands) Add support for Destia Traffic TMC (Poland)
O którym GTMie piszesz?
Na stanie - 5000, 3790LMT, 3590LMT, 1490LMT, 775LMT, 765, 760 i inne Na szybie - 3590LMT/775LMT Na spacer - Oregon 550T, Montana 650T - PL Topo 2014.1
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
/.../ Add support for Destia Traffic TMC (Poland)
Pozdrawiam, mariuszD
W dniu wczorajszym i dzisiejszym przejechałem trasę Szczecin-Toruń-Trójmiasto-Szczecin i...przez cały czas zauważyłem, że ikonka "świeci" na zielono. Ani razu nie podświetliła się na szaro.
A czy wcześniej na tej samej trasie bywała szara ?
Pozdrawiam, mariuszD