Nie wiem skad masz cenę 408zł. np. www.apex24.pl - 285zł. - Mówimy o LifeTime - dożywotnia subskrybcja aktualizacji.Gradory pisze:GPMapa upadła. Nie będzie już aktualizacji za 59 zł poza pożegnalną 2010.2. Mam nawigację jak w podpisie. Żeby mieć aktualną mapę będę musiał kupić CNE, która kosztuje 408 zł, czyli tyle ile nowa nawigacja tej klasy, a faktycznie nowsza i lepsza, to jest 1200 EE, która kosztuje 410 zł. Gdy ostatnia edycja GPMapy się zestarzeje, moja nawigacja będzie się nadawała tylko do punktu zbiórki zużytej elektroniki. Fajnie nas załatwili. Przez 2,5 roku eksploatacji tego urządzenia kupowałem wszystkie kolejne wydania GPMapy i miałem zamiar tak robić przez kilka następnych lat. A tu kupa. Powiem tylko tyle, że za jakiś czas kupuję nowe urządzenie i mapę, ale innych firm. Co polecacie? Spróbowałbym coś, na czym ruszy Automapa.
W tym roku wyszły 3 aktualizacje do CNE
Policz 285/59 = 6 - po 6 aktualizacjach wychodzisz na to samo.
A w CNE masz cała europę
Jak piszą inni masz jeszcze UMP
Możesz rysować własne mapy.
A co masz u innych ?
AutoMapa - rok temu jak było wiadomo, że GpMapa umiera to chciałem zmienić urządzenie.
Zacząłem od google pt. AutoMapa mam problem. Poczytałem i stwierdziłem, że jednak wolę
Garmina z CNE
MapaMap - to samo co GpMapa
i co dalej - jakos marniutko.
Oczywiście możesz kupować i wgrywac wszystkie mapy jakie Ci wpadną w ręce
ale kto za to zapłaci. Zauważ, że mówię o kupowaniu a nie o kradzieży map
1200EE nie kupuj jak juz to 1250 chociaż ja kupowąłbym coś z T (TCM) - pewnie kiedyś ruszy w Polsce