[TEST Garniaka] Garmin 62s
Re: [TEST Garniaka] Garmin 62s
to ze bezużyteczny to racja. Tez nigdy tego nie używałem, ale w Oregonie jest 
pozdrawiam Zetor
Oregon 300: OSM Deutschland, UMP-pcPL
Samsung Xcover 2: Navigon, OsmAnd~, Locus
Klik!
Klik!
Skojarzyć z kangurami? ;]Bogna pisze:Wiem, kto ma, osobiście widziałam na Gpsies-ie, ale pewnie za chwile sam się odezwie do Ciebie i dojście do tej fotki wskaże :wink:
Szy.
szy, a co z nowym "Edkiem 800"szy pisze:Prawdę mówiąc, też mi chodzi po głowie 62...
pozdrawiam Zetor
Klik!
Klik!
Bingo, ale kangury to już przeszłość. Obecnie kojarz z malowniczym miasteczkiem nad Wisłą z baaaardzo starą i znaną studnią w rynkuszy pisze:Skojarzyć z kangurami?
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
No właśnie. Już kiedyś była dyskusja na ten temat - dotyczyło to Dakoty. Nieporozumienia wynikają z nazewnictwa i zamiennego stosowania nazw: "widok samochodowy", "widok 3D" czy też "widok perspektywiczny". W 62S, jak też w Dakocie nie ma takiego widoku.Zetor pisze:to jeszcze nie tochodzi o to: ....
Ulala. GratulacjeBogna pisze:pisze Ci to właścicielka 62s in spe (mam nadziejęjuż niedalekiej)
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Mam, mam, dzięki, fotkę też znalazłem :].Bogna pisze:Bingo, ale kangury to już przeszłość. Obecnie kojarz z malowniczym miasteczkiem nad Wisłą z baaaardzo starą i znaną studnią w rynku :D
Tobie Wodzireju również dziękuję ;]
Nie chcą amerykańce nam ich sprzedawać! :] A tu się zaraz nartyZetor pisze:szy, a co z nowym "Edkiem 800" :wink:
zaczynają... Jak tu z pustą kieszenią jeździć? :]
Więc myślę o zimowej przygodzie z 62, by może na wiosnę
zamienić 62 na 800? :] Bo do kierownicy roweru nijak mi nie chce
62 pasować... :/
:]
Szy.
W 1:08 min filmiku GPSMAP® 62st Overview, jest 62s na mostku http://www8.garmin.com/learningcenter/t ... index.htmlszy pisze:Prawdę mówiąc, też mi chodzi po głowie 62.
Czy ktoś z Was ma fotkę 62* na rowerze, a najlepiej na mostku?
Szy.
Tutaj jest zdjęcie, fotka coś na forum nie chce się pokazać. http://img683.imageshack.us/f/62srower.jpg/
Langsam, langsam, Lechu, dobijam dopiero do połowy kasy - stąd to in spe i nadzieja, bo decyzja już podjętaGPS Maniak pisze:GratulacjeMyślę, że do kompletu pasowałaby stosowna koszulka z logo Garniaka
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
A to w zasadzie tylko kwestia prawidłowo dobranego i porządnego uchwytu - zapytaj Wodzirejaszy pisze:do kierownicy roweru nijak mi nie chce 62 pasować
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Ostatni weekend spędziłem z tym i w tym, co lubię: 62 + kolej. Kilka fotek 62 w pociągu dodałem na końcu galerii http://www.gpsies.com/map.do?fileId=hfvxdqucyzvmtadp. Po raz pierwszy w życiu (i chyba ostatni) przewiozłem się pociągiem z Krakowa do Bielska podbeskidzką jednotorówką przez Skawinę, Kalwarię, Wadowice, Andrychów 
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Mój ulubiony pociąg to Tatranská elektrická železnica.wodzirej pisze:Ostatni weekend spędziłem z tym i w tym, co lubię: 62 + kolej.
BTW: ciekawa mapa kolei czeskiej, Ceske Drahy, mapa online http://www.cd.cz/mapa/
Epix 2 Sapphire, eTrex SE, Fenix 5 Plus Sapphire, Dakota 20, Montana 650T, GPSMap 76CSx, Virb Elite, Tempe
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Masochista!wodzirej pisze:...i w tym, co lubię:.. + kolej.
PS
Fajny patent z "uchwytem PKP"
- Załączniki
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/