I znowu coś dla... Lecha
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
...toż to nie piwo
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Przecież to jest oczywiste do czego to służy,
dodatkowe akcesoria - wieszak na torebkę Betty.
Pozdrawiam.
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
GPS Maniak pisze:Dakota pięknie wisi na ścianie. Np. jako barometr
Całkiem słusznie Lechu, dlatego obstaję przy swoim , spokojnie poczekam do "zająca" na 62s .
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
Przecież napisałem, że to na torebkę Betty a Ty taki uparty jesteś.
Pozdrawiam.
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Bo bliższa ciału koszula... , a Mariusz chyba ceni sobie uroki klopika Wiem, wiem, że jestem wredna
Pozdrawiam Bogna.