Pomoc w wyborze nawigacji
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Re: Pomoc w wyborze nawigacji
Mi się marzy już tylko polski Cykloserwer.
Fenix 6 PRO, Fenix 5 Plus, Oregon 700, eTrex 30x, Dakota 20, Tempe; rower:TwoNav Cross Plus, Wahoo Elemnt Bolt V1, Wahoo Roam V1
@Marko
Ja bym chciał mapę turystyczną PL bezpłatną, nie stawiam więcej żadnych warunków,
może być bez gór.
andrzej
Edit:
Jak będzie to za trudne to może być płatna.
Ja bym chciał mapę turystyczną PL bezpłatną, nie stawiam więcej żadnych warunków,
może być bez gór.
andrzej
Edit:
Jak będzie to za trudne to może być płatna.
Ostatnio zmieniony 07 gru 2010, 13:03 przez asandrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Na górnym Śląsku Dzieciątko widać Gwiazdorek, Aniołek i Dzieciątko podzieliły sobie kraj na rejony coby wydolić na czas. Czy możne są jacyś inni doręczycieleMarko pisze: Na Śląsku Cieszyńskim prezenty na Gwiazdkę przynosi Aniołek![]()
pozdrawiam Zetor
Oregon 300: OSM Deutschland, UMP-pcPL
Samsung Xcover 2: Navigon, OsmAnd~, Locus
Klik!
Oregon 300: OSM Deutschland, UMP-pcPL
Samsung Xcover 2: Navigon, OsmAnd~, Locus
Klik!
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Proszę bardzo:wodzirej pisze:To proszę Aniołka o update mojego nuviego
@Zetor - Zapomniałeś o Mikołaju, no i kiedyś był jeszcze Дедушка Мороз...
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W kieszeni: Dakota 20/
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Nie będzie niespodzianką gdy powiem, że zamiast takiego półśrodkaMarko pisze:Mi się marzy już tylko polski Cykloserwer.
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
No ponoć ma być! Tylko, że na "Zająca" i nie aż taki dobry 
Pozdrawiam Mariusz
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W kieszeni: Dakota 20/
-
septimus19
- Bywalec
A ja chce taki trenażer na długie zimowe wieczory i jeszcze routowalne szlaki rowerowe na Topo CZ.
http://velo.pl/produkty/szukaj/?k=66&id=1349
pozdrawiam
http://velo.pl/produkty/szukaj/?k=66&id=1349
pozdrawiam
Edge 705-zepsuty Oregon 550 HOLUX TwoNaw Sportiva. Fenix 1. Touring. Edge 1000 Mapy- DMU25 Geoportal CZ.INSPIRE. CykloAtlas. OSM.
Oj, szybko się nudzi. A co do mapy, to potrzeba jedynie VMap Level 2 PL na Garmina!
GPS 60map CSx, Silva Expedition 15, Recta DP6
Jak już, to "VMap Level 3", bo L2 jest już trochę nieaktualna, w moich rejonach nawet bardzo nieaktualna.
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
W trasie:
a) w odbiorniku, do nawigacji, jak Lechu:
W domu, w uzupełnieniu już znakomitego i ciągle odkrywanego "na nowo" przeze mnie Cykloatlasu Online (raster + wektor GoogleMaps) mój Aniołek przymierza się do takiej pozycji "na półkę": Janusz Konieczniak "Encyklopedia schronisk tatrzańskich".
Czy ktoś z Was ma, czytał i może coś napisać na temat tej pozycji?
a) w odbiorniku, do nawigacji, jak Lechu:
b) w plecaku, z przyzwyczajenia, sentymentu, dla bezpieczeństwa i z powodu komfortu użytkowania (zwłaszcza w schronisku) - zestaw map i przewodników.GPS Maniak pisze:...wolałbym raczej polski wektor o takiej jakości jak u naszych południowych czy zachodnich sąsiadów.
W domu, w uzupełnieniu już znakomitego i ciągle odkrywanego "na nowo" przeze mnie Cykloatlasu Online (raster + wektor GoogleMaps) mój Aniołek przymierza się do takiej pozycji "na półkę": Janusz Konieczniak "Encyklopedia schronisk tatrzańskich".
Czy ktoś z Was ma, czytał i może coś napisać na temat tej pozycji?
Fenix 6 PRO, Fenix 5 Plus, Oregon 700, eTrex 30x, Dakota 20, Tempe; rower:TwoNav Cross Plus, Wahoo Elemnt Bolt V1, Wahoo Roam V1
Witam ponownie i dziękuje wszystkim za porady. Mam już GPSmap 62st z podanego przez Was Aymutu z GPMapa TOPO. Zaczynam mozolną naukę co do czego, po co i jak działa. Pewnie na razie na tym standardzie ale doczytuję coś niecoś o mapach z tego forum. Zejdzie na to trochę czasu ale po to są zbliżające się święta.
Raczkujący Pienislaw
Raczkujący Pienislaw