O seriach 62, Montana, Oregon, eTrex, czy fēnix, a nawet Rino, Dakota, Colorado, czy starej dobrej 60. Także o oprogramowaniu BaseCamp oraz mapach topograficznych i turystycznych (w tym o GPMapie Topo i Garmin Custom Maps) oraz o wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów na szlakach górskich, krajoznawczych i rowerowych, a nawet w przydomowym lesie.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
Miecho, a ile ich Szy od Ciebie pożyczył Bo póki co przyznał się do trzech . A może jeszcze ktoś inny mu pożyczył Przyznawać się bez bicia
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
Przeskocz na 18 stronę tego wątku, poszukaj , to zobaczysz... Na 19 stronie zresztą też coś widać
Pozdrawiam Bogna.
Otakon, na wymienionych stronach wskazywałam głównie na fotki z umocowanymi na rowerach odbiornikami (pisałam "zobacz") - masz tam autorów zdjęć - możesz ich zapytać na priva, co to za uchwyty i gdzie możesz takowe zamówić . Zresztą, co ja Ci będę podpowiadać, rusz głową...
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 18:49 przez beetle-m, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Połączone dwa kolejne posty usera.
Pozdrawiam Bogna.
Oj Mariusz, j..a sobie robisz , a Otaconowi, wcale nie do śmiechu . On pyta poważnie (vide podziękowanie Wodzirejowi), bo ma problem. I rozumiem go, bo mi także zależy na porządnym i praktycznym uchwycie...
Pozdrawiam Bogna.