Bo już jesteś zakręcony , tak jak i my , czy jeszcze tego nie czujesz Już nawet nie jesteś Newbie, a tylko patrzeć jak będziesz Bywalec
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
No ja już dawno kozystałem z Garmina ale w Noki i też na GPmapie topo ale to sporadycznie jak sie czlowiek gdzies zagubił w gestwinach leśnych w trakcie wyprawy wiec jestem jak najbardziej w temacie i oczywiscie bede bywalcem ale teraz zapowiada sie bardzo aktywny sezon i trzeba troszke sie przygotowac
Bo to zatopienie mnie bardzo drogo kosztowało Nowe sprzęgło ale było warto i teraz mozecie zobaczyc ze GPS sie przydaje bo wiadomo gdzie człowiek sie utopi
A Garminy są nieprzemakalne, niezatapialne , jak Titanic . Na Nokiach to się nie wyznaję .
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
jambowl pisze:Kolejny newb. /.../ Trafilem tu raczej przypadkowo,/.../ Siedze juz od kilku dni i nie moge sie oderwac. Wyglada na to, ze trafilem w dobre towarzystwo
Witaj Kuba (kolejny)
1. Zapewniam, że nie trafiłeś do nas przypadkowo ... W przyrodzie nie ma przypadków
2. Trudno oderwać się od naszego Forum, to fakt niezaprzeczalny
3. Nie trafiłeś w dobre Towarzystwo , ale... w NAJLEPSIEJSZE pod słońcem .
Pozdrawiam Bogna.
Bogna pisze:I rację ma Szy (Krajan z 3Miasta) - już jesteś nasz :mrgreen:.
No cóż, pudło.
Mam nadzieję że z każdym dniem będzie w lesie Was mniej,
kolego Wata. Kiedyś na innym forum nawet stanąłem w Waszej
obronie, po czym srogo się zdziwiłem.
... i tak ten temat tu przerabialiśmy, nie ma co do niego wracać.
Szy.
Najlepsze szlaki rowerowe w Polsce i w Europie
Obserwuj na Facebooku i na Instagramie
Witaj Mario11
A cóż to za kłopoty Cię dopadły Jakiej one są natury: technicznej, czy duchowe rozterki spać po nocach nie dają
Pozdrawiam Bogna.
Piotrze nie wprowadzaj w błąd Mariusza . Jeszcze uwierzy i... będzie plama na honorze. Wprawdzie właścicielką Visty HCx jestem od ponad 3 lat, ale niestety specjalistką w technikaliach żadną. Zawsze jak czegoś potrzebuję, korzystam z rad prawdziwych specjalistów z tego Forum . A jest ci ich tutaj co niemiara . Jeśli więc trzeba jakiejś pomocy, to tylko w rozterkach duchowych mogę się przydać. Chociaż i to nie zawsze .
Pozdrawiam Bogna.
Hm, Piotrusiu, to jest co najmniej... niedyskretne zapytanie . Pomijam tu fakt, że nie wiem nawet skąd jest ten stroskany Garniakowiec . Czyli choćby i potrzebował przytulenia do... serca (jak np. w znanej piosence kabaretu Elita, co to i psa, i "na kolana kota"), to bardzo możliwe, że "za daleko" (też z piosenki, ale Ady Rusowicz) mieszka. I może się zdarzyć, że "Jaś nie doczekał" ( a to już z Konopnickiej)
Pozdrawiam Bogna.