Mam eTrexa Legend HCx. W instrukcji pisze, że mozna graficznie sprawdzić profil śladu (w mapsource można). Chyba jednak tego nie ma w legend HCx? Może chodziło o Vistę?
Legend HCx i profil śladu
Legend HCx i profil śladu
Witam. Jestem nowym użytkownikiem (netu, gps-u itd) więc proszę o wyrozumiałość
Mam eTrexa Legend HCx. W instrukcji pisze, że mozna graficznie sprawdzić profil śladu (w mapsource można). Chyba jednak tego nie ma w legend HCx? Może chodziło o Vistę?
Sabol
Poprzednio: nokia 5140i + GPS
Obecnie: eTrex Legend HCx i nuvi 205
Poprzednio: nokia 5140i + GPS
Obecnie: eTrex Legend HCx i nuvi 205
Re: Legend HCx i profil śladu
Problem w tym iż aparacik wyświetla profil ale tylko śladu aktywnego. Tak samo jest w Viście.sabol pisze:Witam. Jestem nowym użytkownikiem (netu, gps-u itd) więc proszę o wyrozumiałość![]()
Pozdrawiam
Rysiek
etrex Vista CX + Palmax i AutoMapa5
Rysiek
etrex Vista CX + Palmax i AutoMapa5
Re: Legend HCx i profil śladu
Powyższa informacja jest nieprawdziwa, Vista wyświetla profil zarówno śladu aktywnego jak i śladów zapisanych (oczywiście dla zapisanych nie będziemy mieli opcji wykresu w funkcji czasu). Wystarczy otworzyć zapisany ślad i nacisnąć menu.naive pisze: Problem w tym iż aparacik wyświetla profil ale tylko śladu aktywnego. Tak samo jest w Viście.
Niestety nie wiem czy Legend wyświetli profil śladu - wydaje mi się, że nie.
Pozdrawiam
PS. sabol używaj funkcji edycji postów, forum jest czytelniejsze gdy nie ma wpisów jeden pod drugim od tej samej osoby
Pozdrawiam Marek - fan UMP-pcPL
Był eTrex Legend, Vista C, Vista HCx jest: Dakota 20, Nuvi 250
Był eTrex Legend, Vista C, Vista HCx jest: Dakota 20, Nuvi 250