Dzieki Marko za tego ,,Royala''.
Jaka jest cena tego cuda . Z tej czeskiej strony wychodzi ,że kolo 1200 zł razem z smartgps i mapami -trochę dużo.A bez map ? 7690 koron -4500( ten smartgps +mapy chyba tyle kosztuje) =3190koron jakies 500 zł, luzna kalkulacja.
Na http://www.pcdistrict.com/royaltek-bv-3 ... 44369.html wyskakuje 129 usd a to by sie już kwalifikowalo. A da się wogóle odblokować tę maszynę ?
Technicznie wygląda ok, karta do 32 gb, bateria silna 1800 + system win-ce nie jestem tylko do konca pewien czy ,,mówi'' w samochodzie ale chyba tak ( przynajmniej z instrukcji tak wychodzi ). Spróbuje może maila Czechom wysłać i wybadać dokładnie co i jak. W Polsce czy Niemczech nic kompletnie prócz krótkiego opisu na temat tego gps nie moge niestety znależć, nawet żadnej ceny.
Nawigacja gps na zwykle paluszki
Re: Nawigacja gps na zwykle paluszki
rower:Locus Android, Sigma Rox 10.0 Gps
samochód :C5 Wbudowana Nawigacja Europa ,Android
Re: Nawigacja gps na zwykle paluszki
Dziekuję wszystkim za pomoc ,szczególnie za propozycje sprzętu ( Navroad 320, Royaltek, Dacota itd).
Miała to być uniwersalna nawigacja niestety na rynku kompletna cienizna. Navroad 320 MOTO czy ten Royaltek 3200 to jest prawie to co o co mi chodziło ale niestety troche za drogie .
A tak wogóle okazało się że to ten sam sprzęt tajwańskiej firmy tylko inna nazwa.
Zdecydowałęm sie ( tylko się nie śmiejcie ) na Lark 35.9 za ....170 zł .Czyta karte 8gb( mógłby więcej ale co zrobić), bateria niby na 3,5 h ( 900 Mah) ale za to wymienna a to rzadkość jeśli chodzi o nawigacje samochodowe. Zainstalowałem Igo8 ,( Automape też próbowałem i też ok) Oziexplorer + 6 gb map Karkonosze +Kompass Austria i Wlochy po konwersji w Img2ozf. Wszystko śmiga -zobaczymy jak długo.
Zdrowych i wesołych swiąt od GAVIA.
Miała to być uniwersalna nawigacja niestety na rynku kompletna cienizna. Navroad 320 MOTO czy ten Royaltek 3200 to jest prawie to co o co mi chodziło ale niestety troche za drogie .
A tak wogóle okazało się że to ten sam sprzęt tajwańskiej firmy tylko inna nazwa.
Zdecydowałęm sie ( tylko się nie śmiejcie ) na Lark 35.9 za ....170 zł .Czyta karte 8gb( mógłby więcej ale co zrobić), bateria niby na 3,5 h ( 900 Mah) ale za to wymienna a to rzadkość jeśli chodzi o nawigacje samochodowe. Zainstalowałem Igo8 ,( Automape też próbowałem i też ok) Oziexplorer + 6 gb map Karkonosze +Kompass Austria i Wlochy po konwersji w Img2ozf. Wszystko śmiga -zobaczymy jak długo.
Zdrowych i wesołych swiąt od GAVIA.
rower:Locus Android, Sigma Rox 10.0 Gps