osobiscie szukalem w Niemczech i Czechach - w poniedzialek jak dobrze pojdzie to 2 moze 3 czeskie cache - oczywiscie z open
cache za granica
cache za granica
łupicie?
osobiscie szukalem w Niemczech i Czechach - w poniedzialek jak dobrze pojdzie to 2 moze 3 czeskie cache - oczywiscie z open
powinny pasc moim łupem 
Będąc w Niemczech miałem zamiar, ale brak znajomości tego barbarzyńskiego języka sprawił że się poddałem. Trochę szkoda. Czytając opisy czeskich skrzynek jakoś można się połapać o co chodzi, więc prawdopodobnie przy okazji pobytu tam będę ich szukał. Pozostają jeszcze skrzynki nasze zagranicą, i takie to już napewno.
- ted68
- Bywalec
- Kontakt:
Re: cache za granica
łupimy - zaliczone kilkanascie skrzyneczek w Wilnie, w ciagu jednego dnia - myslalem ze nogi mi odpadna, bo wszedzie na piechote - ale warto bylo, zobaczylem kilka miejsc ktorych wczesniej nie znalem.woytas pisze:łupicie?
jak ktos ma ochote poogladac fotkiz tegp wypadu - zapraszam tutaj http://stc.org.pl/NEW/turysta/2007/Wilnogc/index.htm.
Po zeszłych wakacjach mieliśmy jechać do Niemiec i trochę połupić. Pomysł niestety podupadł, a szkoda, bo zamierzałem przygotować bazę taką jak nasza (oc dla urządzeń przenośnych) ale z ichnimi keszami i przetłumaczoną (automatem google) na angielski.ZYR pisze:Będąc w Niemczech miałem zamiar, ale brak znajomości tego barbarzyńskiego języka sprawił że się poddałem. Trochę szkoda. Czytając opisy czeskich skrzynek jakoś można się połapać o co chodzi, więc prawdopodobnie przy okazji pobytu tam będę ich szukał. Pozostają jeszcze skrzynki nasze zagranicą, i takie to już napewno.
Ale może jeszcze kiedyś się zabiorę za to
/F
GeoKrety.org - darmowa alternatywa dla travelbugów
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
integracja
Mi się ciągle marzy integracja a potem dalsza ekspansja ... Czechy, Niemcy (i Austria), Polska ... a jutro cały świat ! 
W tym miejscu toczy się spór o TB która zniknęła z kesza... Właściciel kesza - Polak podejrzewany jest przez Czecha o kradzież blaszki.
W GC spotykam sie generalnie z super ludzmi z Czech oprocz jednego typa ktory podejzewal mnie ze zamienilem mu maskotke przypieta do TB a ukradlem takiego super coina z HongKongu ... Prztrzymalem troszke dluzej te TB bo chcialem umiescic w ciekawej skrytce -napisal mi bardzo niefajne ponaglenie w formie 88 maili - odpisalem kulturalnie co i jak- mimo to wlozylem tam gdzie chcialem i po jakims czasie walnol mi maila "polski zlodzieju..." ze za to ze on mnie ponaglal to ja mu podmienilem tego stworka zeby mu zrobic na zlosc a to byla od jego dzieciaka maskotka itp itd... - moje tlumaczenie ze nie mialem najmniejszego powodu by to zrobic wysmial i dalej naadawal na bardzo nie przyjemnych falach....
Przykre jest nawet nie to ze ktos obrobil te skrytke ale ze podmienil tego TB i wrobil mnie
Szkoda gadac...
Przykre jest nawet nie to ze ktos obrobil te skrytke ale ze podmienil tego TB i wrobil mnie
Szkoda gadac...
ja dosyc dobrze rozumiem co oni pisza po czesku (po piwie jeszcze bardziej
) -a Czesi lapia po naszemu - angielskim posluguje sie jak murzynek Kali wiec wole po polsku pisac -jak narazie nikt mnie nie opierniczyl 
Nawet jak Haggaeus (Czech zreszta) pisal do mnie w sprawie aktywacji mojej skrzynki po angielsku to mu odpowiedzialem po pnaszemu a on potem znowu po angielsku
Nawet jak Haggaeus (Czech zreszta) pisal do mnie w sprawie aktywacji mojej skrzynki po angielsku to mu odpowiedzialem po pnaszemu a on potem znowu po angielsku