h2o napisał(a):i przyłącz się do tworzenia
Akurat mnie nie musisz namawiać - na Flspray jest 141 moich zgłoszeń i będą następne!
Promuję UMPa wszędzie gdzie tylko mogę. Na Garniaku jest chyba ze sto moich postów na ten temat co nawet Beetle-m mi niedawno "wytknął":
beetle-m napisał(a):@Mariusz65.
O Twoim zaangażowaniu w projekt UMP czytałem wielokrotnie. Również sympatyzuję i zgłaszam, co tylko mogę.
Szucun dla uczestników projektu UMPpcPL. Ten wątek jest stanowczo o CNE i MR.
Nie wiem czemu krytykujesz moje marudzenie? Przecież moim celem jest naprawa sytuacji! Ja używam nawigacji na drogach, których nie znam. Jeśli w jakimś newralgicznym momencie Nuvi z mapą UMP nie wyznaczy mi trasy to nadaje się jedynie do kosza. Taka jest niestety prawda, bo taki jest sens nawigacji.
Więc mnie nie krytykuj, bo poruszyłem temat nie po to aby zwalczać UMP ale wręcz przeciwnie w nadziei, że błąd zostanie naprawiony i UMP dalej będzie alternatywą dla komercji.
Mam nadzieję, że te błędy to nie wina kompilatora jakim dysponują twórcy UMPa, bo pewnie wtedy marne nadzieje na poprawę sytuacji, skoro odbiorniki Garmina po aktualizacji FV przestana współpracować z tą mapą...
Mam nadzieję, Alf/red/ (lub ktoś z UMPa) to czyta i rozwieje moje wątpliwości...