Powitanie

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.
Awatar użytkownika
Pietern
Bywalec
Kontakt:

Re: Powitanie.

Post autor: Pietern »

Witam wszystkich forumowiczów. To mój pierwszy post tutaj i pewnie nie ostatni. Od kilku miesięcy jestem zadowolonym posiadaczem i użytkownikiem Garmina 62s. Forum czytuję również od kilku miesięcy, jak dotąd bez potrzeby rejestracji. :D

Przy okazji dobrego i pożytecznego spędzenia świątecznych dni, życzę.
Piotr

Garmin Etrex 30
Asus A696
sergiu
Początkujący

Post autor: sergiu »

Z wami ustawiałem nuvi 200, teraz czas na 3760 :)
nuvi 3760, CNE Lifetime
Awatar użytkownika
globtroter_meteoryt
Początkujący
Kontakt:

Post autor: globtroter_meteoryt »

Witam.
Zanim zacznę pisać na forum, postanowiłem się przywitać ;-).
Mam na imię Kamil, pochodzę z Krakowa, dużo podróżuje, wędruje i właśnie po około 2 miesiącach przeglądaniu forum oraz zbieraniu informacji na temat GPSMAP 62s, postanowiłem go zamówić.
Dopiero jutro albo w czwartek go dostanę, więc wtedy będę mógł się bardziej podzielić swoimi wrażeniami z mojej pierwszej nawigacji firmy Garmin.
Zwykle Nawigacji używałem w telefonie, ale niestety :
- dużo "zżera" energii
- komórka powinna służyć do dzwonienia
- często gubi zasięg
- nie nadaje się na górskie i leśne szlaki.
Głównie dlatego zdecydowałem się zakupić GPS i miejmy nadzieje, iż to był dobry pomysł.
Dziękuje i Pozdrawiam
globtroter_meteoryt
Pozdrawiam Kamil.

Posiadane GPS-y :
Garmin 62s
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

Witamy :!:
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

Witaj Kamilu, myślę, że tym stwierdzeniem
komórka powinna służyć do dzwonienia
"sprawiłeś", że sam Najważniejszy na Garniaku odpowiedział na Twoje przywitanie jako pierwszy :wink:. Zresztą chyba już to wiesz, skoro przyznałeś się do 2-miesięcznego podglądania :wink: naszego Forum :D.
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
globtroter_meteoryt
Początkujący
Kontakt:

W takim razie, dziękuje, czuje się zaszczycony :D
Pozdrawiam
globtroter-meteoryt
Pozdrawiam Kamil.

Posiadane GPS-y :
Garmin 62s
Simon99
Nowy

Post autor: Simon99 »

Czesc wszystkim ,jestem nowym fanem garmina. Mam nadzieje ze przeniesienie sie ze strefy nasluchu na pisanie postow przyniesie mi wiele nowych odpowiedzi.
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

Witamy :D
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Simon99 pisze:jestem nowym fanem garmina.
Witamy, witamy. Pociesz się, żeś ani pierwszy :D, ani tym bardziej ostatni zakręcony Garminem :mrgreen:. My tutaj wszyscy na Garniaku jak jeden mąż (tych to jest jednak więcej) i jedna żona (rzeczywiście forowy rodzynek), jesteśmy jak sama nazwa naszego Forum na to wskazuje, maniakami Garmina. A sam Największy spośród nas jako pierwszy Cię powitał :wink:.
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
nocnyMarek
Bywalec

Post autor: nocnyMarek »

Bogna pisze: ... i jedna żona (rzeczywiście forowy rodzynek.
A gdzie tam rodzynek, rodzynka! :lol:
Palmax & AM3/4/5/6, NE, /Sygic, AP, N2/9, OM-free
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

No dobra, Marku, niech Ci będzie rodzynka (obie formy są poprawne językowo), ale chciałam zastosować odwrotną (przewrotną) metaforę i dlatego :wink:.
@ globtroter_meteoryt A może w podpisie zostawiłbyś swoje imię, zamiast powtarzać nicka (cuś przydługi on ci), łatwiej byłoby do Cię się zwracać :D.
Pozdrawiam Bogna.

Awatar użytkownika
globtroter_meteoryt
Początkujący
Kontakt:

Bogna pisze: @ globtroter_meteoryt A może w podpisie zostawiłbyś swoje imię, zamiast powtarzać nicka (cuś przydługi on ci), łatwiej byłoby do Cię się zwracać :D.
Załatwione :-)
Pozdrawiam Kamil.

Posiadane GPS-y :
Garmin 62s
Awatar użytkownika
Pioter
Nowy

Post autor: Pioter »

Korzystając z możliwości podpięcia się pod temat, chciałbym się przywitać ze wszystkimi.
Jako anonimowy czytać zaglądam na Garniaka już od jakiegoś czasu. Jednak w końcu przyszła pora na rejestrację i zadawanie pytań, co uczynię wkrótce w specjalistycznych działach forum.
Jeszcze raz Dzień dobry :)
Piotr
Awatar użytkownika
beetle-m
Garniak
Has thanked: 2 times

Post autor: beetle-m »

Witamy na forum.
"Kuzyn" PouchX'a ? :wink:
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

@ Beetle-m, chyba, że jakiś baaaaaardzo daleki "Kuzyn". Kuba jest zdecydowanie bardziej przystojny i elegancki w tym meloniku, a Pioter jakiś taki mizerny, chyba niedożywiony :roll:, słowem jak dla mnie zbyt szkieletowaty :wink:
Niemniej witamy :D, witamy serdecznie, Pioter :D
Pozdrawiam Bogna.

ODPOWIEDZ