O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
Kwieto chyba odniósł się do CNE 2011.40
jak napisał o Macedonii.
andrzej
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
Pewnie tak. I Jemu i mnie kłania się czytanie ze zrozumieniem
Artur
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Mnie też często się kłania takie czytanie, przeoczyć jakiś post to się zdarza.
andrzej
" Jak to nie zachwyca Galkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Galkiewiczowi, że go zachwyca,"
z mapami i GPS-em jest podobnie.
cytat: Witold Gombrowicz
Palmtop-aplikacja Garmin Que
ziutek pisze:
A na czym polega zjawiskowość tej mapy, bo jakoś nie zauważyłem podczas kilkudziesięciokilometrowej trasy na narty?
bo szcegółowość ok, no i mamy bezpośredni wpływ na to, co tam jest poprzez udoskonalanie rejonów, które znamy. Również reakcja na zmiany ze strony Chłopaków od UMP jest ekspresowa. I oby tak w całym kraju...
UMP jest na tyle OK, że jezeli chodzi o CNE - obejdzie się bez numaps lifetime - póki co poprzestanę na 2011.40
No, nie wiem, czy szczegółowość taka OK. Akurat w moich okolicach brakuje peryferyjnych dróg po których często się przemieszczam, a które na CNE są. Ale w porządku, może się niepotrzebnie czepiam. Potestuję trochę więcej, to pewnie będę bardziej obiektywny
Witam. A u mnie na Lajftajmie wciąż mam 2011.30. czy muszę coś zrobić żeby była nowa? mam tylko pobierz ponownie i wersja instalatora 2.5.16. Trochę dziwne. Poradzicie coś?
Jest OK
Przepraszam , zaktualizowało się i leci 2011.40, ale na koncie faktycznie było 30 i tylko pobierz ponownie. i nie dostałem maila ze jest dostępna aktualizacja. dziwne. hmmm
NUVI:775 i 255W z softem od 465 by =PouchX=; Mapy: CN -LMU, UMP-pcPL -LMU:-)
eTrex Venture HC powered by UMP-pcPL LMU a teraz jeszcze nowiutki GPSMAP 60 Cx
koledzy mam pytanie czy macie JV na zjeździe z A4 na ulicę Francuską ? na bank w poprzedniej wersji to było a w tej nie chce mi się wyświetlić ....
czyli co garmin usuwa zamiast dodawać ?
Panowie, mam problem. Wgrałem ostatnią aktualizację i ...klops. Gdy próbuję wklepać adres, pyta mnie w jakim STANIE jest szukane miejsce. Zaznaczam, że nie wybieram się do Stanów. Oczywiście nie przyjmuje krajów europejskich, ani żadnych innych. Wykasowałem i wgrałem ponownie, nie pomaga. Wgrałem na powrót 2011.32, nie ma problemu. Co mam robić? I jakim cudem tylko ja mam taki problem??? Bo przecież nikt nie zgłaszał podobnego faktu. Dzięki za pomoc.
P.S. Oczywiście wszystkie ustawienia mam na Polskę.