O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
Czy można w jakiś sposób ustawić własny "zakaz wjazdu" w Garminie 3790T, żeby nie brał pod uwagę tej drogi przy wyliczaniu trasy?
Właśnie rozpoczęli u mnie 1-roczny remont drogi... i bardzo chciałbym się jej pozbyć z nawigacji
Jeśli używasz mapę www.ump.waw.pl
to zgłoś remont na http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/form.html
i za kilka dni dzięki Tobie wszyscy użytkownicy UMP pozbędą się remontowanego odcinka drogi
Po remoncie zgłoś otwarcie drogi
GPSMap 65, Edge Explore 2, Varia RCT715, Enduro 2, Nuvicam Jeśli geografia jest prozą, mapy są ikonografią. Lennart Meri
Też mi brakuje w Nuvi opcji punktów (lub odcinków dróg) unikanych
Ja mam gorszy przypadek! Unikam odcinka pewnej drogi wojewódzkiej przy której mieszka moja teściowa
Pozdrawiam Mariusz W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2
Niestety! W zasadzie mógłbym nakłamać, że zamknęli tam odcinek drogi, ale po co utrudniać życie wszystkim użytkownikom UMP
Planując rodzinną wycieczkę muszę to miejsce "objechać" przy pomocy punktów via aby przypadkiem synek nie zakrzyknął po drodze: "Tato – wstąpmy do babci!"
Pozdrawiam Mariusz W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2