Wątek piłkarski

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Re: Lech i Lechu

Post autor: Bogna »

Pocio, jesteś jak dla mnie zbyt monotematyczny :wink:. Tylko kolarstwo. A tymczasem kibic to ten, kto interesuje się sportem w ogóle. Osobiście uprawiałam dwie jego dyscypliny (łyżwiarstwo szybkie i łucznictwo), ale... sędziowałam nie tylko tym dyscyplinom, bo także np. koszykówkę. I nie tylko przy stoliku (jak to zwykle kobiety obsadzano), ale biegałam także z gwizdkiem po boisku :P. Aktualnie kibicuję wielu innym, nie tylko piłce nożnej i wspomnianym wyżej. Np. bardzo lubię oglądać boks...
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
pocio
Bywalec

Post autor: pocio »

Bogna pisze:Pocio, jesteś jak dla mnie zbyt monotematyczny :wink:. Tylko kolarstwo.
W swoim życiu czynie uprawiałem piłkę ręczną, byłem sędzią piłkarskim i szachowym. Kibicowałem kopaczom i nadal to czasami robię ale z racji zainteresowań ostatnio zajmuje się pedałowaniem :)
Musze powiedzieć szczerze, że takiej frajdy jak jazda na rowerze nie dawał mnie żaden inny sport. Mam czas by uporać się z "firmowymi problemami" i oderwać od codzienności.
Zachu dla mnie rower jest rozrywką, a nie środkiem transportu dlatego moja uwaga nie dotyczyła praktyczne go wykorzystania dwukołowca :D
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama
pozdrawiam
pocio
B&K Herbapol rowerowanie.pl
Edge 705; Nuvi 1200T
Awatar użytkownika
EGON
Garniak

Post autor: EGON »

Skoro już o pedałowaniu... :mrgreen: :lol:
Załączniki
Pozdrawiam, Piotr

GPSMap 60CSx + PL_TOPO + Walker mapset + UMP pcPL + kilka innych map
Nüvi 3490LM + UMP pcPL + CNE
Huawei Mate 10 Lite Android 8.0.0
Awatar użytkownika
Antonio
Bywalec
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Kontakt:

Post autor: Antonio »

GPS Maniak pisze:Podejrzewam, że Twoje podejście do futboolu jest na Garniaku raczej normą.
Kibiców "kopanej", to zapewne można zliczyć na palcach jednej ręki :D
Bo to nudne jest... Jak na 90 min gry przez ok 5 min. coś się dzieje to i tak dobrze.

Właśnie z moim "Młodym" wróciliśmy z Torunia („Jesienny Turniej Mini Hokeja na Lodzie o PUCHAR DYREKTORA MOSiR”) :arrow: http://www.huks.pl/index.php?idstr=2.
Tam dopiero były emocje!!!

Mieszkaliśmy w znanym wszystkim Garniakowcom miejscu http://www.fort.torun.pl/_portal/
Pozdrawiam

Nuvi 255 WT, Oregon 450, Fenix 5, Edge 530, Edge 1030+, mapy: CN Europe NT "nüMaps Lifetime", UMP-pcPL TOPO, Topo_PL_100 i różne OSM

Wspierajmy sport wśród dzieciaków
Awatar użytkownika
Guzik
Bywalec

Post autor: Guzik »

pocio pisze:Na 10 km to szkoda czasu się wybierać.
Zwłaszcza kiedy rower garażuje na ósmym piętrze :).
Zachu pisze:Jak mam 7 km do pracy, czyli nie warto wychodzić?
Ja do pracy mam 8km, z powrotem 50-100 :D.
Pozdrawiam,

Przemysław (Guzik) Guzinski
GPSmap 62s, UMP PCPl, Góry_PL, PL Topo, GPSWielkopolska
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

Co tam Lech. A nawet ... co tam Legia, która spośród polskich drużyn gra obecnie chyba najładniejszą piłkę.
To wszystko pikuś. Zero emocji.
A co to są emocje? To co widzieliśmy w pojedynku Zvonarieva - Radwańska. Struny głosowe zdarte, dwa stany przedzawałowe, flaszka obalona ..... a na końcu tego wszystkiego sukces naszej :P
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Zmienność kobiecych nastrojów jest całkowicie niepojęta ...

Dzisiaj w Dubaju przy stanie 5:0 w drugim secie dla Radwańskiej Lisicka się rozpłakała i nie bardzo miała ochotę wyjść na kort :(
Faktem jest że dziewczynie nic dzisiaj nie wychodziło, no ale wypada przecież grać do końca, o czym (oczywiście po polsku) przekonywała ją mama.
Lisicka wyszła i .... przełamała Radwańską bardzo ładnym zresztą zagraniem i nagle uśmiech od ucha do ucha. Cała happy. Po łzach nie pozostało nawet wspomnienie :D
Mecz co prawda skończył się zaraz w następnym gemie gdzie Radwańska odłamała, ale samozadowolenie już Lisickiej nie opuściło :P

PS. Dzisiaj trzymamy kciuki za Legię :!:
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Awatar użytkownika
Freud
Bywalec

Post autor: Freud »

Jeśli macie żony to chyba już coś o tym wiecie, prawda? ;)
Odbiornik: Garmin GPSMAP 62st
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

GPS Maniak pisze:PS. Dzisiaj trzymamy kciuki za Legię :!:
Wazelinujesz Tomkowi :wink: :?: Ale niech Ci tam... Potrzymam :lol:, też kocham... Lecha :D.
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Bogna pisze:Wazelinujesz Tomkowi :wink: :?:
Zaraz tam wazelinujesz ... :wink:
Uważam, że z polskich drużyn na dzień dzisiejszy Legia gra najładniejszą piłkę, zatem cieszyłbym się gdyby awansowali.
Smaczku całej sprawie dodaje fakt, że w następnej rundzie Legia trafiłaby na Manchester City, czyli tę drużynę z którą Lech (gdy jeszcze grał ładną piłkę) uzyskał: 1-3 i 3-1.
A w ogóle moje kibicowanie sprowadza się bardziej do oglądactwa niż presji na wynik. Wynik oczywiście jest o tyle ważny, że zwycięska drużyna przechodzi dalej i dalej można cieszyć oko jej grą, ale tak po prawdzie wolę gdy - wracając do Radwańskiej - Isia odpada po pięknym meczu niż awansuje po byle jakim. Z Lechem to samo. Sentyment niby mam, ale jak w ostatniej kolejce Bełchatów strzelił gola 3 minuty przed końcem, byłem bardzo uradowany, bo po prostu swoją postawą Lech nie zasłużył na remis.
Pozdrawiam Lechu

Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

GPS Maniak pisze:moje kibicowanie sprowadza się bardziej do oglądactwa niż presji na wynik.
Potwierdzam :D. Zdarzyło nam się wspólnie nie jeden raz... No właśnie, kto oglądał, to oglądał :wink:, a kto kibicował... Dostałam nawet zakaz :lol:.
Pozdrawiam Bogna.

Zachu
Radny
Has thanked: 2 times
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Post autor: Zachu »

Strasznie słaba godzina na mecz.
Kiedyś chyba Daniec miał taki skecz przed meczem z Anglią, który miał się rozpocząć później bo oni zegarki nawet inaczej mają o 21:00. Że za dużo alkoholu ze szwagrem przyjęli o 20:00 i meczu nie doczekali. Ciekawe kto dziś odpadnie w przedbiegach ;)
Na tę okazję jest piosenka http://www.youtube.com/watch?v=4vpeFC_6KIg
Nuvi & DriveAssist & Zumo & fenix
Obrazek
Awatar użytkownika
Mariusz65
Radny
Has thanked: 3 times

Post autor: Mariusz65 »

Murawa gotowa ;-)
PS
Ja pierdzielę! Oglądacie TVP INFO?
Kibice wbiegają na boisko i ślizgają się na brzuchach po wodzie a ochrona ich gania po murawie ;-)
Kabaret! :lol: :lol: :lol:
Filmiki :arrow: http://vod.gazetapolska.pl/2567-najdroz ... on_ref_map
Ostatnio zmieniony 17 paź 2012, 10:09 przez Mariusz65, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2
Awatar użytkownika
Castel 899
Bywalec

Na Stadionie Narodowym

Post autor: Castel 899 »

Kto - do
nędzy - zawiaduje pilotem do dachu tego narodowego obiektu?
Pozdrawiam - Dominik
1490T/6.30 + 8 GB, CNE 2019.20, ogąki :), Win10H
Zachu
Radny
Has thanked: 2 times
Kontakt:

Post autor: Zachu »

Castel 899 pisze: zawiaduje pilotem do dachu tego narodowego obiektu?
To jest takie kuriozum jak na EURO. Niby my to organizujemy ale pod egidą FIFY i ktoś w Szwajcarii musi się zgodzić żeby dach zamknąć. Tak samo jak ustalił datę kiedy mamy grać i godzinę.
Od rana się zapowiadało na deszcz a tu taka niespodzianka.
Nuvi & DriveAssist & Zumo & fenix
Obrazek
ODPOWIEDZ