Wstępnie planuję dobić do Siennej koło południa.Jacek Wo. pisze:A wstępnie nad godziną spotkania przy wyciągu już myśleliście?
Śnieżnik - Maj 2012
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Re: ŚNIEŻNIK - MAJ 2012
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Re: ŚNIEŻNIK - MAJ 2012
My teżGPS Maniak pisze:... koło południa.
Już rozmawiałem z Marcinem. Prawdopodobnie dotrzemy we trójkę.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
Re: Śnieżnik - Maj 2012
Będę, postaram się jak najwcześniej, co by się jeszcze wyspać.
Pozdrawiam, Marcin
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
Nooo, słusznie. Kimniesz się u nas. Rano kanapki i w drogę. W jakieś 5 godzin spokojnie sobie dojedziemy.
PS: Prawdę mówiąc nie wróżę Ci spokojnego snu tej nocy, ponieważ my mamy w domu 4 szynszyle w gigantycznej klatce, a one skaczą i hałasują naprawdę mocno.

Tutaj zdjecia naszych Szynszyli
PS: Prawdę mówiąc nie wróżę Ci spokojnego snu tej nocy, ponieważ my mamy w domu 4 szynszyle w gigantycznej klatce, a one skaczą i hałasują naprawdę mocno.
Tutaj zdjecia naszych Szynszyli
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
Zapominasz, że ja mam dwójkę dzieci, i niestety nie mogę ich w klatce zamknąć 
Pozdrawiam, Marcin
Ale dzieci nie zaczynają "dobowego cyklu życia" o godzinie 23:00 i kończą o 5:00 - w tym czasie napier.....c w siatkę i gryząc drewno.
Pogadamy o tym 28 kwietnia o godzinie 5:30
Pogadamy o tym 28 kwietnia o godzinie 5:30
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Trzymasz je na mięso czy dla jaj? 
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/
ZYSKI przyjacielu, zadzwoń proszę do Jacka i upewnij się, według uzyskanych dziś informacji są tylko dwa wejścia, od Jaskini Niedźwiedzia drogą o żółtym szlaku zapomnij, lub z Międzygórza droga którą Jacek wjeżdża. Leśniczy z Siennej powiedział krótka "próba przejścia Żmijowcem to samobójstwo".
Zadzwonie aby sie upewnić, ale uważam, że cos nie tak np czerwony z Międzygórza jest OK więc nie widze potrzeby wchodzenia niebieskim lub czarnym
natomiast co od wyciągu i dalej Zmijowcem też powinno być ok:) toc to prawie lato
:) ponaddto większośc to przestrzeń otwarta, na wszelki wypadek zabiore:
czekan, cipupage, raki i liny
:):)
natomiast co od wyciągu i dalej Zmijowcem też powinno być ok:) toc to prawie lato
czekan, cipupage, raki i liny
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
N 50 29 621
E 16 64 911
pamiętaj ze Żmijowiec ratrak ubijał, tam jest zupa w tej chwili, 3 maja będę na górze i zobaczę jak będziecie wyglądać
wyciągi na czarna w weekend majowy pracują od 10 do 17, auto można zostawić przy pensjonacie "Puchaczówka"
wyciągi na czarna w weekend majowy pracują od 10 do 17, auto można zostawić przy pensjonacie "Puchaczówka"
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2012, 13:21 przez emte, łącznie zmieniany 1 raz.
troche adrenaliny nie zaszkodzi
:) w koncu to nie wycieczka krajoznawcza
Wlasnie rozmawialem z Jackiem, nie ma co robic paniki, toć to nie Alpy
:):)
Wlasnie rozmawialem z Jackiem, nie ma co robic paniki, toć to nie Alpy
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
N 50 29 621
E 16 64 911
ok życzę sukcesów, do 3 majaZYSKI pisze:Wlasnie rozmawialem z Jackiem, nie ma co robic paniki, toć to nie Alpy:):)
Koleżanki i koledzy, dla jasności sprawy
nigdy nikomu nie odradzałem i odradzać nie będę wejścia do schroniska "Na Śnieżniku", miejsce jest super o każdej porze roku, o każdej porze dnia czy nocy, że o gospodarzu już nie wspomnę, przestrzegam jedynie o istniejących na dzień dzisiejszy niebezpieczeństwach
życzę miłej zabaw, smacznego Opata, miodowy jest według nie najlepszy
nigdy nikomu nie odradzałem i odradzać nie będę wejścia do schroniska "Na Śnieżniku", miejsce jest super o każdej porze roku, o każdej porze dnia czy nocy, że o gospodarzu już nie wspomnę, przestrzegam jedynie o istniejących na dzień dzisiejszy niebezpieczeństwach
życzę miłej zabaw, smacznego Opata, miodowy jest według nie najlepszy
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Dziękujemy, dziękujemy.
A co do dojścia. Pamiętaj, że nie widziałem się z Jankiem od 12 miesięcy. Zatem jak tylko się spotkamy .....
Tak czy siak, zanim doczłapiemy się do schroniska dopadnie nas jakaś pomroczność i na pewno takimi duperalami jak lód pod butami nie będziemy się przejmować. "Łyżwy" będziemy mieli i bez lodu

Tak czy siak, zanim doczłapiemy się do schroniska dopadnie nas jakaś pomroczność i na pewno takimi duperalami jak lód pod butami nie będziemy się przejmować. "Łyżwy" będziemy mieli i bez lodu
Pozdrawiam Lechu
E tam lód... Żeby Was bagno na Żmijowcu nie wciągnęło 
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
Nadgarstek: Fenix 5 Plus Sapphire + TopoActive Europe + OSM Freizeikarte + UMP
W telefonach: Locus / Brouter, OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz
Nadgarstek: Fenix 5 Plus Sapphire + TopoActive Europe + OSM Freizeikarte + UMP
W telefonach: Locus / Brouter, OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz