O elektronice i wewnętrznym oprogramowaniu naszych Garminów. Chipsety, anteny zewnętrzne, baterie, karty pamięci, naprawy. Także o nieoficjalnych firmware, przeróbkach sprzętowych i innych rodzajach tuningu.
Ja z kolei rozważam zakup adaptera... Rozważam, bo niestety mojego auta nie ma na liście (Fiat Bravo 2007, silnik benzynowy 1.4 16V).
Czy warto się w coś takiego w ogóle pchać? A może jest ktoś z Warszawy, kto posiada taki adapter i do kogo można byłoby w wolnej chwili podjechać z czteropakiem piwa w celach testowych? Oczywiście w celach testowych Garmin EcoRoute HD, czy zadziała...
witam ! jestem tu nowy wiec nie krzyczcie ! otoz nabylem ecorouta hd ,nawigacja 3590 samochod bmw3 e-91 z 2006r 320d ,na liscie znajduja sie takie z 2005r 2007r i 2009r . niestety ale w moim aucie ecoroute hd wyswietla komunikat ze nie widzi komputera silnika ,o co tu chodzi czy w 2006r byl inny komputer w aucie niz w 2005 czy w 2007? czy ktos moze sprawdzal jak dziala ecoroute hd w samochodach bmw? ja sprawdzilem jeszczcze w jednym e-60 530d z 2008r i tez nie widzial komputera silnika pozdrawiam gabriel
popej pisze:A nie lepiej za 100zł kupić interfejs z BlueTooth i podłączyć go do aplikacji na telefonie?
Do tego trzeba mieć telefon, który to ogarnia...
Tak serio to mam jakiegoś HTC z Androidem, więc pewnie by zadziałało. Chciałbym traktować to jako gadżet, więc wolałbym jednak Garmina niż aplikację na telefonie.
Czytałem gdzieś kiedyś, że niektóre sklepy mają możliwość zwrotu ecoRoute HD w przypadku gdy nie zadziała w danym aucie...
Czy znacie taki sklep i możecie polecić?
Zwrot, to chyba nawet producent gwarantuje.
Nie widzę przeszkód by u Ciebie miało nie działać. Problem może być czy nie zrywa sygnału.
Podjedź do Azymutu.