UMP na Windows CE ?
UMP na Windows CE ?
Mam takie lamerskie pytanie, czy jak włożę do nawigacji innej niż Garmin,z systemem Windows CE(smart Gps),kartę SD z gotowcem sciągniętym ze strony UMP,to zadziała?.
Nuvi 255W - CNE NT 2010.10, GP Mapa 2010.30,UMP-pcPL, Nuvi 1490 LMT- CNE 2013.20
Re: UMP na Windows CE ?
Nie.
Na CE można kupić navitela (nie jestem tylko pewien czy nie razem z urządzeniem). Chyba nic więcej na CE nie działa.
Tu masz wykaz.
Na CE można kupić navitela (nie jestem tylko pewien czy nie razem z urządzeniem). Chyba nic więcej na CE nie działa.
Tu masz wykaz.
Artur
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Re: UMP na Windows CE ?
Ten mój pomysł wziął się z...nostalgi za GP mapą.Ale do meritum...po pewnych perypetiach z CNE na polskich drogach,mam zamiar mój 1490 LMT ,używać wyłacznie za granicą.Do tej pory na co dzień używałem trzymanego w schowku starego 255W, z aktualną UMP,starą CNE i równie starą GPmapą.Niestety baza punktów adresowych w CNE i GPmapie już się nieco zdeaktualizowała a w UMP jest nieco uboga,wpadłem na pomysl zakupu (za 199zł) nawigacji SmartGPS z siostrzaną do GPmapy,MapąMap Top i wsadzania tam karty z zawsze aktualną UMP...no ale jak się nie da ,to nadal chyba zostanę przy starym 255W w schowku.
Nuvi 255W - CNE NT 2010.10, GP Mapa 2010.30,UMP-pcPL, Nuvi 1490 LMT- CNE 2013.20