XI zlot Garniaka
Re: XI zlot Garniaka
No tak, skupiłem sie na tekstach zamiast zerknąć na liste:):):) zwracam honor
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
Cześć,
Zgłaszam przybycie w pełnym składzie pod warunkiem, że Tomek też będziesz z rodziną
Miejsce najlepiej takie, żeby z przyczepą dało się wjechać. W związku z tym nie potrzebujemy pokoju, siana, drzewa i innych udogodnień.
Zgłaszam przybycie w pełnym składzie pod warunkiem, że Tomek też będziesz z rodziną

Miejsce najlepiej takie, żeby z przyczepą dało się wjechać. W związku z tym nie potrzebujemy pokoju, siana, drzewa i innych udogodnień.
Pozdrawiam, Marcin
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
Jeżeli Nicram i Tomek będą z rodzinami, to i my przybędziemy w "pełnym składzie".
Proszę więc o dopisanie nas do listy.
Grinch i Owca

Proszę więc o dopisanie nas do listy.
Grinch i Owca

niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.
W sprawie zlotu!!!
Jestem za i chyba nie sam z Bydgoszczy bo z ekipą ze Śląska.
Wstępnie 10 osób, a to:
zarys +Jadwiga+wnusia Agatka
Hirek+ Jadwiga+? wnuczka Laila
Marian +Stasia
Wacek + Basia
Pozycja 1 dwie osoby na 100%
Pozycja 2 i 3 potwierdzenie do połowy grudnia. Niezbędne uzgodnienia!
Ale się cieszę, że wreszcie zlot w rejonie Stolicy. Brawo Organizatorzy!!!
Nie mam specjalnych preferencji ale Julinek wydaje się z powodów historycznych bardzo apetyczna lokalizacją.
Jestem za i chyba nie sam z Bydgoszczy bo z ekipą ze Śląska.
Wstępnie 10 osób, a to:
zarys +Jadwiga+wnusia Agatka
Hirek+ Jadwiga+? wnuczka Laila
Marian +Stasia
Wacek + Basia
Pozycja 1 dwie osoby na 100%
Pozycja 2 i 3 potwierdzenie do połowy grudnia. Niezbędne uzgodnienia!
Ale się cieszę, że wreszcie zlot w rejonie Stolicy. Brawo Organizatorzy!!!
Nie mam specjalnych preferencji ale Julinek wydaje się z powodów historycznych bardzo apetyczna lokalizacją.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Proszę dopisać:
Junga + Basia
oraz Edgar + Renia
Junga + Basia
oraz Edgar + Renia
Edward
GPS12, Oregon 450T, Mio P350, Modecom MX3, Evolveo Q7(Android)
PL Topo, Vmapa,
GPS12, Oregon 450T, Mio P350, Modecom MX3, Evolveo Q7(Android)
PL Topo, Vmapa,
Zastanawiam się nad pojawieniem na zlocie, ale nie znam nikogo i też nigdy na zlocie nie byłem.
Ciekawi mnie jak to zazwyczaj wyglądało
Rozmowy typowo tematyczne czy to raczej spotkanie, na którym tematyka jest zróżnicowana a GPS tylko w kieszenie leży?
Zależnie od formy spróbowałbym być sam lub z połówką. Nie chcę jednak, aby się biedna zanudziła wśród maniaków GPS-u. Dla niej to urządzenie po prostu istnieje i nie ciekawi jej tak bardzo.
Ciekawi mnie jak to zazwyczaj wyglądało

Rozmowy typowo tematyczne czy to raczej spotkanie, na którym tematyka jest zróżnicowana a GPS tylko w kieszenie leży?

Zależnie od formy spróbowałbym być sam lub z połówką. Nie chcę jednak, aby się biedna zanudziła wśród maniaków GPS-u. Dla niej to urządzenie po prostu istnieje i nie ciekawi jej tak bardzo.
Odbiornik: Garmin GPSMAP 62st
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Jest okazja by ten błąd naprawićFreud pisze:nigdy na zlocie nie byłem.

Różnie. Najwcześniejsze zloty (lata 2004-2005) to oczywiście rozmowy o GPSach i o - jakże wówczas mało dostępnych - mapach wraz z różnymi zaawansowanymi tematami, których poruszania z przyczyn oczywistych unikamy na Garniaku. Krótko mówiąc: wymiana doświadczeń i ... nie tylko.Freud pisze:Ciekawi mnie jak to zazwyczaj wyglądało
Późniejsze zloty to już raczej spotkania towarzysko turystyczne. O GPSach i tematach dookólnych rozmawia się mało, a jak już to raczej w kategoriach ogólnych. Czyli narzekanie na coraz gorszy soft Garmina, na upór Navteqa w powielaniu błędów CNE czy też dyskusje na temat kształtu Garniaka etc.
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
@Freud W uzupełnieniu. Luknij może tu: http://www.fotorusak.cdx.pl/spotkania-gps-maniakow.html
EDIT: Widzę, że Janek zrobił lekki kipisz z www i fotek tam niezbyt wiele
Wystarczy jednak prześledzić nasze ostatnie, co prawda mniej oficjalne spotkanie w Bieszczadach powiedzmy od tego postu by się zorientować że obecnie - poza browarem - interesuje nas przede wszystkim wyjście w plener.
EDIT: Widzę, że Janek zrobił lekki kipisz z www i fotek tam niezbyt wiele

Wystarczy jednak prześledzić nasze ostatnie, co prawda mniej oficjalne spotkanie w Bieszczadach powiedzmy od tego postu by się zorientować że obecnie - poza browarem - interesuje nas przede wszystkim wyjście w plener.
Pozdrawiam Lechu
GPS Maniak: zachęciłeś mnie 
Dopisuję się: Freud + być może małżonka.
Będę na 98% - 2% pozostawiam życiu, które się u mnie zmienia jak w kalejdoskopie
[EDIT]
Wygląda to bardzo miło na zdjęciach

Dopisuję się: Freud + być może małżonka.
Będę na 98% - 2% pozostawiam życiu, które się u mnie zmienia jak w kalejdoskopie

[EDIT]
Wygląda to bardzo miło na zdjęciach

Ty to nazywasz kipisz, LechuGPS Maniak pisze:Widzę, że Janek zrobił lekki kipisz z www i fotek tam niezbyt wiele...

Wygląda bardzo miłoFreud pisze:Wygląda to bardzo miło na zdjęciach

Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30

Proszę dopisać:
Ajger + Ela
Termin co prawda jeszcze bardzo odległy, ale postaramy się stawić
Ajger + Ela
Termin co prawda jeszcze bardzo odległy, ale postaramy się stawić

@Bogna - wybacz
przyjmijmy, że źle się wyraziłem. Już się poprawiam: wygląda to SUPER SUPEROWO 

Mam blisko więc prawie na pewno będę. Nie wiem jeszcze jak rodzinka ale córka też by chciała. Miejsce obojętne, wymagań co do warunków też nie mam. Cyrk mógłby być - to ciekawostka jest.
Artur
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Nuvi 2495LMT, Vista HCx, Xda IIi z Navitelem i kiedyś Que teraz MXT, Lark z MapaMap,
Omnia z automapą, UMP-pcPL, bgroutingmap + różne inne głównie dla navitela
Cyrk to będzie na 100%. Chyba nikt z Garniakowców nie ma co do tego wątpliwości 

niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.