Powitanie

Dyskusje bliżej lub dalej związane z GPSami, zawsze jednak w doborowym towarzystwie.
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Re: Powitanie.

Post autor: Bogna »

Dzień Dobry...
No to jeszcze tylko przedstaw się, oprócz tego "ciuś ciuś" :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
fismol2
Nowy

Post autor: fismol2 »

Przepraszam, gdzie me maniery.
Nazywam się Tadeusz.
Zielony jestem jak ogórek w temacie Garmina, jednak jeżeli pomożecie to w przyszłości będę i ja mógł pomóc. Jako laik w temacie Garmina, dzięki navio.rix.pl oraz portalowi outdoor.org.pl zostałem testerem Oregona 450. Zobaczymy jak wiele jego możliwości uda mi się odkryć i jak bardzo przydatny się okaże. Przynajmniej raz w tygodniu jestem w pobliskich górach, w których dźwigam mego garmina:) Mieszkam w Jeleniej Górze - jeśli ktoś znajdowałby się w okolicy to zapraszam serdecznie - nie puszczam słów na wiatr. (piwniczkę mamy z żoną zacną:) )
Awatar użytkownika
buratino5
Nowy
Kontakt:

Powitanie z przeprosinami

Post autor: buratino5 »

Witam wszystkich forumowiczów, a szczególnie prowadzących.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez ostatni rok obserwowałem forum, czytałem, a w tzw. międzyczasie zarejestrowałem się. Dziś doszedłem do tego, że ustawiłem swój podpis i postanowiłem przywitać się.
Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim za wiedzę, którą tu zdobyłem. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze małą, ale w miarę możliwości i wolnego czasu będę starał się ją pogłębiać. Tak naprawdę to dopiero kilka miesięcy temu zacząłem moją przygodę z odbiornikami GPS - wcześniej używałem tylko nawigacji samochodowej z MapaMap.
Bardzo lubię podróże we wszelkich odmianach, fotografię i wszelkiego rodzaju ruch. W miarę wolnego czasu angażuję się w organizację różnego rodzaju imprez terenowych.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wiedzę, którą dzielą się na tym forum.
Piotr.
Outdoor: Dakota 20 [Topo Polska], MotoACTV
Auto: Lark FreeBird 35 [MapaMap]
Wojtek Szydlowski
Garniak
Been thanked: 6 times

Post autor: Wojtek Szydlowski »

Witaj, na pewno nie będziesz się tu nudził, fajnie, że poszerza się grono, których pasjonuje jakieś hobby.
GPSMap H1 + Forerunner 965
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

Witaj Piotrze, jak miło, że wciąż nas (zakręconych Garminem) z 3-miasta na Garniaka przybywa :D. Poza tym nie masz za co przepraszać. Każdy z nas jest wolny w swoich wyborach i w wolności decyduje, kiedy się z nami spotkać wirtualnie. A może zainteresuje Cię także spotkanie na żywo? Przeczytaj ten wątek: http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=10&t=12334
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
Awatar użytkownika
buratino5
Nowy
Kontakt:

Post autor: buratino5 »

Dzięki za zaproszenie,
Bogna pisze: A może zainteresuje Cię także spotkanie na żywo? Przeczytaj ten wątek: http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=10&t=12334
Lubię takie zloty i pewnie będzie miło, ale 'majówkę' mam już zaplanowaną.
PS
choć w ostatnim roku wiele moich planów często ulegało zmianie...
Outdoor: Dakota 20 [Topo Polska], MotoACTV
Auto: Lark FreeBird 35 [MapaMap]
oolsztyniak
Początkujący

Post autor: oolsztyniak »

Witam wszystkich :)
Trafiłem tu bo mam powiedzmy problem ale to w innym temacie opisze, zapytam :) .
pozdrawiam
Jest : Monterra i 276 CX
Był : Oregon 300, Oregon 450t, 60 CSx, 62s, Montana 600, Montana 650t
roberto1002
Początkujący

Post autor: roberto1002 »

Wypełniając podstawowy obowiązek nowego forumowicza... witam wszystkich tu obecnych :)

I pozdrawiam...
R.
Jeśli nie jeździsz, nie zrozumiesz...
zūmo®390LM, Kenwood DNX, VIRB Elite, VIRB XE
daddax
Początkujący

Post autor: daddax »

Z lekkim poślizgiem,( z niedopatrzenia), ale nie mniej serdecznie, witam wszystkich forumowiczów. :)
damian.bokowski
Nowy

Re: Przywitanie i pytanie

Post autor: damian.bokowski »

Witam wszystkich bardzo serdecznie ;) pozdrawiam
Maniu_85
Nowy

Post autor: Maniu_85 »

Witam jestem posiadaczem garmina nuvi 255 i mam zamiar zakupic jakiegoś kenwooda do auta, dlatego też wkraczam w wasze progi. Pozdrawiam.
Wojtek Szydlowski
Garniak
Been thanked: 6 times

Post autor: Wojtek Szydlowski »

Witaj i korzystaj z - mam nadzieję - pożytkiem z tego forum :)
Powodzenia!
GPSMap H1 + Forerunner 965
karloss
Nowy

Post autor: karloss »

Witam wszystkich użytkowników.
Dopiero zaczynam swoją przygodę z nawigacją.
Mam nadzieję że uzyskam niezbędne informacje.
Pozdrawiam
mnieduzy79
Nowy

Post autor: mnieduzy79 »

Witajcie,
mam na imię Marcin, jestem szczęśliwym posiadaczem eTrex 30 :) . mam nadzieję że mogę liczyć na pomoc starszych forumowiczów gdzyż jestem troszkę zielony z gps-a :?: . jutro zabieram się do zabawy...

pozdrawiam wszystkich.
pozdrawiam Marcin
Garmin eTrex 30
Suunto Ambit
scaraab
Nowy

Post autor: scaraab »

Witam wszystkich Użytkowników Garmina. Już trochę pisałem/pytałem. Wkurzyłem Admina :mrgreen: (napisał że moje tematy to śmietniki :lol: ) i uzyskałem pomoc pomimo tego. Przygodę zacząłem od e-trexa 30 (trwała tylko podczas www.transpyr.com 2012r) a teraz edge800. Witam i pozdrawiam
ODPOWIEDZ