No to jeszcze tylko przedstaw się, oprócz tego "ciuś ciuś"
Powitanie
Re: Powitanie.
Dzień Dobry...
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Przepraszam, gdzie me maniery.
Nazywam się Tadeusz.
Zielony jestem jak ogórek w temacie Garmina, jednak jeżeli pomożecie to w przyszłości będę i ja mógł pomóc. Jako laik w temacie Garmina, dzięki navio.rix.pl oraz portalowi outdoor.org.pl zostałem testerem Oregona 450. Zobaczymy jak wiele jego możliwości uda mi się odkryć i jak bardzo przydatny się okaże. Przynajmniej raz w tygodniu jestem w pobliskich górach, w których dźwigam mego garmina:) Mieszkam w Jeleniej Górze - jeśli ktoś znajdowałby się w okolicy to zapraszam serdecznie - nie puszczam słów na wiatr. (piwniczkę mamy z żoną zacną:) )
Nazywam się Tadeusz.
Zielony jestem jak ogórek w temacie Garmina, jednak jeżeli pomożecie to w przyszłości będę i ja mógł pomóc. Jako laik w temacie Garmina, dzięki navio.rix.pl oraz portalowi outdoor.org.pl zostałem testerem Oregona 450. Zobaczymy jak wiele jego możliwości uda mi się odkryć i jak bardzo przydatny się okaże. Przynajmniej raz w tygodniu jestem w pobliskich górach, w których dźwigam mego garmina:) Mieszkam w Jeleniej Górze - jeśli ktoś znajdowałby się w okolicy to zapraszam serdecznie - nie puszczam słów na wiatr. (piwniczkę mamy z żoną zacną:) )
Powitanie z przeprosinami
Witam wszystkich forumowiczów, a szczególnie prowadzących.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez ostatni rok obserwowałem forum, czytałem, a w tzw. międzyczasie zarejestrowałem się. Dziś doszedłem do tego, że ustawiłem swój podpis i postanowiłem przywitać się.
Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim za wiedzę, którą tu zdobyłem. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze małą, ale w miarę możliwości i wolnego czasu będę starał się ją pogłębiać. Tak naprawdę to dopiero kilka miesięcy temu zacząłem moją przygodę z odbiornikami GPS - wcześniej używałem tylko nawigacji samochodowej z MapaMap.
Bardzo lubię podróże we wszelkich odmianach, fotografię i wszelkiego rodzaju ruch. W miarę wolnego czasu angażuję się w organizację różnego rodzaju imprez terenowych.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wiedzę, którą dzielą się na tym forum.
Piotr.
Przepraszam, że dopiero teraz, ale przez ostatni rok obserwowałem forum, czytałem, a w tzw. międzyczasie zarejestrowałem się. Dziś doszedłem do tego, że ustawiłem swój podpis i postanowiłem przywitać się.
Przy okazji chciałbym podziękować wszystkim za wiedzę, którą tu zdobyłem. Zdaję sobie sprawę, że jeszcze małą, ale w miarę możliwości i wolnego czasu będę starał się ją pogłębiać. Tak naprawdę to dopiero kilka miesięcy temu zacząłem moją przygodę z odbiornikami GPS - wcześniej używałem tylko nawigacji samochodowej z MapaMap.
Bardzo lubię podróże we wszelkich odmianach, fotografię i wszelkiego rodzaju ruch. W miarę wolnego czasu angażuję się w organizację różnego rodzaju imprez terenowych.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za wiedzę, którą dzielą się na tym forum.
Piotr.
Outdoor: Dakota 20 [Topo Polska], MotoACTV
Auto: Lark FreeBird 35 [MapaMap]
-
Wojtek Szydlowski
- Garniak
- Been thanked: 6 times
Witaj, na pewno nie będziesz się tu nudził, fajnie, że poszerza się grono, których pasjonuje jakieś hobby.
GPSMap H1 + Forerunner 965
Witaj Piotrze, jak miło, że wciąż nas (zakręconych Garminem) z 3-miasta na Garniaka przybywa
. Poza tym nie masz za co przepraszać. Każdy z nas jest wolny w swoich wyborach i w wolności decyduje, kiedy się z nami spotkać wirtualnie. A może zainteresuje Cię także spotkanie na żywo? Przeczytaj ten wątek: http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=10&t=12334
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Dzięki za zaproszenie,
PS
choć w ostatnim roku wiele moich planów często ulegało zmianie...
Lubię takie zloty i pewnie będzie miło, ale 'majówkę' mam już zaplanowaną.Bogna pisze: A może zainteresuje Cię także spotkanie na żywo? Przeczytaj ten wątek: http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=10&t=12334
PS
choć w ostatnim roku wiele moich planów często ulegało zmianie...
Outdoor: Dakota 20 [Topo Polska], MotoACTV
-
oolsztyniak
- Początkujący
Witam wszystkich 
Trafiłem tu bo mam powiedzmy problem ale to w innym temacie opisze, zapytam
.
pozdrawiam
Trafiłem tu bo mam powiedzmy problem ale to w innym temacie opisze, zapytam
pozdrawiam
Jest : Monterra i 276 CX
Był : Oregon 300, Oregon 450t, 60 CSx, 62s, Montana 600, Montana 650t
Był : Oregon 300, Oregon 450t, 60 CSx, 62s, Montana 600, Montana 650t
-
roberto1002
- Początkujący
Wypełniając podstawowy obowiązek nowego forumowicza... witam wszystkich tu obecnych 
I pozdrawiam...
R.
I pozdrawiam...
R.
Jeśli nie jeździsz, nie zrozumiesz...
zūmo®390LM, Kenwood DNX, VIRB Elite, VIRB XE
zūmo®390LM, Kenwood DNX, VIRB Elite, VIRB XE
Z lekkim poślizgiem,( z niedopatrzenia), ale nie mniej serdecznie, witam wszystkich forumowiczów. 
-
damian.bokowski
- Nowy
Witam jestem posiadaczem garmina nuvi 255 i mam zamiar zakupic jakiegoś kenwooda do auta, dlatego też wkraczam w wasze progi. Pozdrawiam.
-
Wojtek Szydlowski
- Garniak
- Been thanked: 6 times
Witaj i korzystaj z - mam nadzieję - pożytkiem z tego forum 
Powodzenia!
Powodzenia!
GPSMap H1 + Forerunner 965
Witam wszystkich użytkowników.
Dopiero zaczynam swoją przygodę z nawigacją.
Mam nadzieję że uzyskam niezbędne informacje.
Pozdrawiam
Dopiero zaczynam swoją przygodę z nawigacją.
Mam nadzieję że uzyskam niezbędne informacje.
Pozdrawiam
-
mnieduzy79
- Nowy
Witajcie,
mam na imię Marcin, jestem szczęśliwym posiadaczem eTrex 30
. mam nadzieję że mogę liczyć na pomoc starszych forumowiczów gdzyż jestem troszkę zielony z gps-a
. jutro zabieram się do zabawy...
pozdrawiam wszystkich.
mam na imię Marcin, jestem szczęśliwym posiadaczem eTrex 30
pozdrawiam wszystkich.
pozdrawiam Marcin
Garmin eTrex 30
Suunto Ambit
Garmin eTrex 30
Suunto Ambit
Witam wszystkich Użytkowników Garmina. Już trochę pisałem/pytałem. Wkurzyłem Admina
(napisał że moje tematy to śmietniki
) i uzyskałem pomoc pomimo tego. Przygodę zacząłem od e-trexa 30 (trwała tylko podczas www.transpyr.com 2012r) a teraz edge800. Witam i pozdrawiam