Powitanie
Re: Powitanie.
Cześć,
dość długo mnie nie było na forum, także chciałam się przywitać.
Serdecznie Pozdrawiam z Białegostoku.
Czy na forum jest obecny mieszkaniec Białegostoku /lub okolic/, który mógłby mnie nauczyć /w końcu/ obsługi Garmina 62St?? Chodzi o podstawy planowania, wgrania i odtwarzania tras i obsługi????
Szukaliśmy podręczników, ale pod 62St nie znależliśmy nic.
Pozdrawiam
dość długo mnie nie było na forum, także chciałam się przywitać.
Serdecznie Pozdrawiam z Białegostoku.
Czy na forum jest obecny mieszkaniec Białegostoku /lub okolic/, który mógłby mnie nauczyć /w końcu/ obsługi Garmina 62St?? Chodzi o podstawy planowania, wgrania i odtwarzania tras i obsługi????
Szukaliśmy podręczników, ale pod 62St nie znależliśmy nic.
Pozdrawiam
Witam kolegów.
Jestem posiadaczem garmina etrexa venture hc nie jest to nowe urządzenie ale jak dla mnie jeszcze nie odkryte w pełni.
Pozdrawiam z okolic 3miasta.
Jestem posiadaczem garmina etrexa venture hc nie jest to nowe urządzenie ale jak dla mnie jeszcze nie odkryte w pełni.
Pozdrawiam z okolic 3miasta.
Garmin 296 w powietrzu i na drogach - Mapy
To jest mój pierwszy raz odwiedziłem tutaj. Odkryłem wiele interesujących informacji na forum. W tomie komentarze na Ciebie, myślę, że nie jestem sam! kontynuować aktualny imponujący informacje work.Good, kontynuować pracę człowieka. Lubię swoją stronę. Cheers.
Peter
Witam serdecznie,
po lekturze wielu wątków na forum, kupiłem niedawno pierwszego Garmina - Dakotę 20. Świetne urządzenie. A że apetyt rośnie w miarę jedzenia, przyszedł czas gdy trzeba zasięgnąć porad wyjadaczy
Pozdrawiam
po lekturze wielu wątków na forum, kupiłem niedawno pierwszego Garmina - Dakotę 20. Świetne urządzenie. A że apetyt rośnie w miarę jedzenia, przyszedł czas gdy trzeba zasięgnąć porad wyjadaczy
Pozdrawiam
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Witamy 
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Cześć Wszystkim !
Cześć wszystkim włóczęgom i zwykłym użytkownikom GPS Garmina
,
jestem tu nowy i żółtodziób w nawigacjach , ale wybieram się z nieznajomym Czarkiem - dalekadroga na wyprawę motocyklowa : Rosja, Kazachstan, Uzbekistan, Kirgistan , Mongolia, Szukam Map z tamtych rejonów , jeśli Bracia możecie pomóc będę wdzięczny i pozdrowię z dalekiej wyprawy . Posiadam Germina Street Pilot III color - czy na to można gdzieś znaleźć mapy ?
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie
Paweł
jestem tu nowy i żółtodziób w nawigacjach , ale wybieram się z nieznajomym Czarkiem - dalekadroga na wyprawę motocyklowa : Rosja, Kazachstan, Uzbekistan, Kirgistan , Mongolia, Szukam Map z tamtych rejonów , jeśli Bracia możecie pomóc będę wdzięczny i pozdrowię z dalekiej wyprawy . Posiadam Germina Street Pilot III color - czy na to można gdzieś znaleźć mapy ?
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie
Paweł
Re: Powitanie
Witamy na forum.
Na Rosję jest bardzo dobra mapa Navicom
http://www.garmin.ru/topograficheskie-k ... -topo.html
ewentualnie OSM
http://gis-lab.info/data/mp/#
Pozostałe kraje to już chyba tylko OSM jeśli chodzi o mapy wektorowe.
Możesz zerknąć również tutaj
http://downloads.cloudmade.com/asia/cen ... readcrumbs
Na Rosję jest bardzo dobra mapa Navicom
http://www.garmin.ru/topograficheskie-k ... -topo.html
ewentualnie OSM
http://gis-lab.info/data/mp/#
Pozostałe kraje to już chyba tylko OSM jeśli chodzi o mapy wektorowe.
Możesz zerknąć również tutaj
http://downloads.cloudmade.com/asia/cen ... readcrumbs
Forerunner 735XT
Dakota 20, UMP-pcPL, PL_TOPO
Dash Cam 56
Dakota 20, UMP-pcPL, PL_TOPO
Dash Cam 56
-
waldemarsp
- Nowy
Witam forumowiczów i w wiedzę bogatych moderatorów
Przez siedem lat jeździłem z Zumo 550 a teraz kupiłem 660.
Mam nadzieję że znajdę na tym forum wiedzę i pomoc w problemach.
Pozdrawiam!
Przez siedem lat jeździłem z Zumo 550 a teraz kupiłem 660.
Mam nadzieję że znajdę na tym forum wiedzę i pomoc w problemach.
Pozdrawiam!
Zumo 550,660
Witam serdecznie
W samochodzie użytkuję Automapę i Tomtom. Na moto Montanę 650:)
Aktualnie rozpoczynam przygodę z mapami Topo.
Serdecznie pozdrawiam
W samochodzie użytkuję Automapę i Tomtom. Na moto Montanę 650:)
Aktualnie rozpoczynam przygodę z mapami Topo.
Serdecznie pozdrawiam
Witam wszystkich maniaków Garmina.
Od nie dawna jestem użytkownikiem zumo 660 lm.
Pozdrawiam
Futek
Od nie dawna jestem użytkownikiem zumo 660 lm.
Pozdrawiam
Futek
Pozdrawiam Radek
BMW Navigator V
Fenix 3 Sapphire
BMW Navigator V
Fenix 3 Sapphire
Siemanizacja
Czytuje to forum od długiego czasu, najpierw były jakieś próby z bezmapowcami, potem na długo zagościł u mnie 60Csx a obecnie Montana 600. Niestety puchnie mi łeb od danych z forum ale będę pytał w odpowiednich działach.
Czasem jeszcze używam laptoka z Twonav i wiem że nie kocha się tu rastrów, ale dla kogoś kto z reguły miał "papirzaka" i busolę to i tak dobrodziejstwo ( wektory również lubię
) Na razie zgłębiam JNX bo to mi się przyda
Pozdrawiam całą kopalnię wiedzy czyli wszystkich
Norick
edit:literówki
Czytuje to forum od długiego czasu, najpierw były jakieś próby z bezmapowcami, potem na długo zagościł u mnie 60Csx a obecnie Montana 600. Niestety puchnie mi łeb od danych z forum ale będę pytał w odpowiednich działach.
Czasem jeszcze używam laptoka z Twonav i wiem że nie kocha się tu rastrów, ale dla kogoś kto z reguły miał "papirzaka" i busolę to i tak dobrodziejstwo ( wektory również lubię
Pozdrawiam całą kopalnię wiedzy czyli wszystkich
Norick
edit:literówki
Pozdrawiam Norick i przepraszam za brak polskich znakow
64st,
64st,
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 4 times
Cześć
Powtórzę za kolegą Sdyc:
Zachęcam do uzupełnienia "stopki" o posiadane urządzenia.
Powtórzę za kolegą Sdyc:
Epix 2 Sapphire, eTrex SE, Fenix 5 Plus Sapphire, Dakota 20, Montana 650T, GPSMap 76CSx, Virb Elite, Tempe
Dobra zaraz się poprawię 
Pozdrawiam Norick i przepraszam za brak polskich znakow
64st,
64st,
A to nieprawda. Wielu na tym forum kocha i preferuje rastry (akurat mnie one nie rajcują)Norick pisze:i wiem że nie kocha się tu rastrów
Poza tym witamy serdecznie. Właśnie bawimy się świetnie na Zlocie w Julinku http://www.garniak.pl/viewtopic.php?f=1 ... 34&start=0
Nie do końca poprawiłeś się, bo nie podałeś swego imienia. Sam nick to za małoNorick pisze:zaraz się poprawię
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30