W niektórych przypadkach nick ważniejszy od imienia. Lubię spotkania "branżomaniaków"..ech, gdybyż można było chłonąć wiedzę indukcyjnie to już bym tam był
Powitanie
Re: Powitanie
oj tam, oj tam.
W niektórych przypadkach nick ważniejszy od imienia. Lubię spotkania "branżomaniaków"..ech, gdybyż można było chłonąć wiedzę indukcyjnie to już bym tam był
Pozdrawiam Norick i przepraszam za brak polskich znakow
64st,
64st,
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Gratulacje. Witamy 
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
-
rowerowytomysl
- Nowy
Witam
Na forum trafiłem przypadkiem szukając info o możliwościach łączenia śladów GPS. Aktualnie nawiguję korzystając z PDA z windowsmobile oraz telefonu z systemem android, ale kto wie czy w przyszłości nie zaopatrzę się w sprzęt Garmina.
Na forum trafiłem przypadkiem szukając info o możliwościach łączenia śladów GPS. Aktualnie nawiguję korzystając z PDA z windowsmobile oraz telefonu z systemem android, ale kto wie czy w przyszłości nie zaopatrzę się w sprzęt Garmina.
Przywitanie :)
Witam:)
Chciałem się przywitać i dołączyć do grupy maniaków Garmina:)
Dziś kupiłem swoją pierwszą nawigację Garmina - model etrex20 z uchwytem rowerowym. Czekam na przesyłkę:) Mapy mają być wgrane na urządzenie, mam nadzieję że będę zadowolony i moje wycieczki rowerowe będą przyjemniejsze:)
Pozdrawiam.
PS. Dość ciekawy wydaje się być geocaching
na razie dopiero 3 dzień wertuję inet i garminy:)
Chciałem się przywitać i dołączyć do grupy maniaków Garmina:)
Dziś kupiłem swoją pierwszą nawigację Garmina - model etrex20 z uchwytem rowerowym. Czekam na przesyłkę:) Mapy mają być wgrane na urządzenie, mam nadzieję że będę zadowolony i moje wycieczki rowerowe będą przyjemniejsze:)
Pozdrawiam.
PS. Dość ciekawy wydaje się być geocaching
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Witamy i życzymy zadowolenia z nowego sprzętu! 
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/
Witam
Dołączam do ekskluzywnego klubu posiadacza GARMINA
Parę dni temu nabyłem DAKOTĘ 20 wraz z uchwytem rowerowym......zaczął mnie denerwować telefon który się rozładowywał w połowie trasy
i nie miałem ani mapy ani telefonu
Dołączam do ekskluzywnego klubu posiadacza GARMINA
Parę dni temu nabyłem DAKOTĘ 20 wraz z uchwytem rowerowym......zaczął mnie denerwować telefon który się rozładowywał w połowie trasy
- snajper-psg1
- Początkujący
Witam i ja, bo temat przeoczyłem 
Z GPS-ami pracuję często z racji studiowania ochrony środowiska i pracy w kole naukowym przyrodników. A po studiach okaże się, czy bezrobocie czy "służbowy GPS".
Gpsmapy zarówno 60CSx i 62s używam często ale w trybie podstawowym czyli przeglądania mapy, nawigacji do punktu i zaznaczania waypointów, tyle wystarcza do pracy w terenie
Trafiłem na forum bo szukam teraz jakiegoś prywatnego odbiornika, jak najtańszego żeby tylko się nie gubić bo 62s polubiłem na tyle że pewnie za jakiś czas własnego się dorobię.
Pozdrawiam wszystkich maniaków.
Z GPS-ami pracuję często z racji studiowania ochrony środowiska i pracy w kole naukowym przyrodników. A po studiach okaże się, czy bezrobocie czy "służbowy GPS".
Gpsmapy zarówno 60CSx i 62s używam często ale w trybie podstawowym czyli przeglądania mapy, nawigacji do punktu i zaznaczania waypointów, tyle wystarcza do pracy w terenie
Trafiłem na forum bo szukam teraz jakiegoś prywatnego odbiornika, jak najtańszego żeby tylko się nie gubić bo 62s polubiłem na tyle że pewnie za jakiś czas własnego się dorobię.
Pozdrawiam wszystkich maniaków.
"Kiedy jedziesz rowerem, masz czas by dostrzec wszystkie szczegóły swojej podróży, to jedna z podstawowych radości w życiu" - King Liu
W lesie, na rowerze i na spacerze - Dakota 10 + UMP
W lesie, na rowerze i na spacerze - Dakota 10 + UMP
cześć
chciałem sie przywitać z szanownym gronem użytkowników wszelkich urządzeń garmin
chciałem sie przywitać z szanownym gronem użytkowników wszelkich urządzeń garmin
garmin nuvi 50 lm
Cześć wszystkim
Właśnie wczoraj stałem się posiadaczem Garmina Oregon 450
Teraz tylko kupa nauki z mapami, mam nadzieje, że się czegoś ciekawego jeszcze dowiem z forum
Pozdrawiam
Właśnie wczoraj stałem się posiadaczem Garmina Oregon 450
Pozdrawiam
Witam wszystkich,
Miło mi znależć się na Forum.
Od paru dni używam eTrex30, wcześniej chyba z 10 lat "żółty" trex.
To dzięki Waszym opiniom dokonałem obecnego wyboru, z którego jestem b. zadowolony.
Następnie, tylko dzięki wskazówkom z Forum, udało mi się wszystko, łącznie z kompem uruchomić.
pozdrawki
Miło mi znależć się na Forum.
Od paru dni używam eTrex30, wcześniej chyba z 10 lat "żółty" trex.
To dzięki Waszym opiniom dokonałem obecnego wyboru, z którego jestem b. zadowolony.
Następnie, tylko dzięki wskazówkom z Forum, udało mi się wszystko, łącznie z kompem uruchomić.
pozdrawki
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
No to witamy wyjadaczasułek pisze: wcześniej chyba z 10 lat "żółty" trex.
Pozdrawiam Lechu
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Jestem zapalonym grzybiarzem, to moje hobby, na leśnych wędrówkach spędzam sporo czasu, nie tylko w poszukiwaniu grzybów ale i poznawaniu piękna przyrody i nowych miejsc.
W związku z tym uznałem zakup GPS-a za niezbędny, po prostu mój zmysł orientacji trochę się "przytępił" i zaczął mi płatać figle, w końcu wolę szukać grzybów a nie własnego samochodu w lesie
Od dawna czytałem, oglądałem i długo się zastanawiałem co kupić
W końcu padło na dwa modele Garmina:
1.eTrex 20
2.Dakota 20
Analizując własne potrzeby i możliwości finansowe zdecydowałem
mój wybór padł na eTrex 20
właśnie mi dostarczyli, teraz czas na naukę, w większości piszą że jest "prosty i intuicyjny w obsłudze", zobaczymy
Nie jestem specjalnie "obcykany" w tym temacie i dlatego cieszę się, że znalazłem to forum, mam nadzieję zaleźć tu wiele ciekawych informacji i porad.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Jestem zapalonym grzybiarzem, to moje hobby, na leśnych wędrówkach spędzam sporo czasu, nie tylko w poszukiwaniu grzybów ale i poznawaniu piękna przyrody i nowych miejsc.
W związku z tym uznałem zakup GPS-a za niezbędny, po prostu mój zmysł orientacji trochę się "przytępił" i zaczął mi płatać figle, w końcu wolę szukać grzybów a nie własnego samochodu w lesie
Od dawna czytałem, oglądałem i długo się zastanawiałem co kupić
W końcu padło na dwa modele Garmina:
1.eTrex 20
2.Dakota 20
Analizując własne potrzeby i możliwości finansowe zdecydowałem
właśnie mi dostarczyli, teraz czas na naukę, w większości piszą że jest "prosty i intuicyjny w obsłudze", zobaczymy
Nie jestem specjalnie "obcykany" w tym temacie i dlatego cieszę się, że znalazłem to forum, mam nadzieję zaleźć tu wiele ciekawych informacji i porad.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Garmin eTrex20