XI zlot Garniaka
Re: XI zlot Garniaka
A ja już w Gdyni cała i zdrowa
. Dziękuję wszystkim (nikogo nie pomijając) za wspaniałe spotkanie. Szczególnie Tomku Wam (z Anią) za wzorową organizację Zlotu. No i Andrzeju Wam (z Małgosią) za cudowną podróż w obie strony
.
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30
UMP, Navigator
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Wraz z Madzią dziękujemy za tak wspaniałą organizację zlotu i jak zawsze wspaniałą atmosferę. Trochę powspominaliśmy, trochę zwiedzaliśmy, trochę się rozmarzyliśmy snując plany na kolejne spotkania i wypady.
PS. Pudełko dla Grincha przekazane.
PS. Pudełko dla Grincha przekazane.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
Pozdrawiam Wszystkich uczestników zlotu! !!
Było nie tylko serdecznie i miło ale także ciekawie. Szczególne podziękowanie dla Tomka za pomoc bezpośrednią i wspaniałą organizację oraz Małgosi za wyrozumiałość. Zobaczyliśmy wiele ciekawych miejsc bez szans na indywidualną eskapadę. Ja miałem dodatkowy bonus sprawny dojazd do celu i informacje o mijanych obiektach. Jedyny mankament to te bzyczące mutanty i jeszcze straszniejsze meszki. Co tam i tak już czekam na następny zlot. Szczególne podziękowania dla moich Przyjaciół z Bielska Białej za podjęty trud podróży w nieznane przynajmniej dla jednej z par.
Do wszystkich -nie zastanawiajcie się-ładujcie foty lub linki do fotek dokumentujących zlot.
Było nie tylko serdecznie i miło ale także ciekawie. Szczególne podziękowanie dla Tomka za pomoc bezpośrednią i wspaniałą organizację oraz Małgosi za wyrozumiałość. Zobaczyliśmy wiele ciekawych miejsc bez szans na indywidualną eskapadę. Ja miałem dodatkowy bonus sprawny dojazd do celu i informacje o mijanych obiektach. Jedyny mankament to te bzyczące mutanty i jeszcze straszniejsze meszki. Co tam i tak już czekam na następny zlot. Szczególne podziękowania dla moich Przyjaciół z Bielska Białej za podjęty trud podróży w nieznane przynajmniej dla jednej z par.
Do wszystkich -nie zastanawiajcie się-ładujcie foty lub linki do fotek dokumentujących zlot.
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Aniu i Tomku wielkie dzięki za zorganizowanie zlotu.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za miłe towarzystwo i wspólne spędzenie tego dłuższego weekendu.
Wszystkim uczestnikom dziękuję za miłe towarzystwo i wspólne spędzenie tego dłuższego weekendu.
Pozdrawiam, Marcin
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
VistaC+TOPO100, Autem tomtom i inne na androida
-
Zachu
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt:
Przytyło siękwieto pisze:Dziś okazało się, że wczorajsza wycieczka rowerem przyniosła nieprzewidziane skutki:
Śmiałeś się że moje odpadło. Te drobne dziury dobrze dają w kość człowiekowi i sprzętowi.
No przytyło, wikt był przedni :")
Może to taka tradycja - na poprzednim zlocie poszły hamulce, na tym rama... chyba tylko na Śnieżniku nie było problemów ;")
Może to taka tradycja - na poprzednim zlocie poszły hamulce, na tym rama... chyba tylko na Śnieżniku nie było problemów ;")
Z Klaudią składamy podziękowanie dla Ani i Tomka za zorganizowanie wspaniałego spotkania.
Leszku dzięki za pomoc w dotarciu na spotkanie na spotkanie.
Pozdrowienia dla wszystkich, było super
Teraz zabieram się za zgrywanie fotek do kampa
Leszku dzięki za pomoc w dotarciu na spotkanie na spotkanie.
Pozdrowienia dla wszystkich, było super
Teraz zabieram się za zgrywanie fotek do kampa
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
N 50 29 621
E 16 64 911
Janku, jesteś niezastąpiony
. Jedyny Taki
. Więcej fotek nie publikuj na forum (niech zazdroszczą ci, którzy nie byli), tylko wiesz co...
Czekam z niecierpliwością na listonosza...
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
Właśnie wróciłem z poczty
wiadomo co to oznacza:)
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
N 50 29 621
E 16 64 911
Wiadomo, wiadomo
, ale dzisiaj w skrzynce jeszcze niczego nie znalazłam
. Może w poniedziałek
Będzie w sam raz prezent na moje podwójne święto
.
Pozdrawiam Bogna.
UMP, Navigator
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Janku. Dzięki. Właśnie dziś otrzymałem przesyłkę 
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T