Nowości w geokrety.org

O współczesnych poszukiwaczach skarbów.
Awatar użytkownika
filips
Bywalec
Kontakt:

Nowości w geokrety.org

Post autor: filips »

Dwie istotne nowości w serwisie:

+ Jeśli raz już wykonano operacje na geokrecie z użyciem tajnego Tracking Code (np zalogowano jego wyjęcie z kesza) to dalsze operacje można przeprowadzać już bez konieczności pamiętania tego kodu. Na stronie GeoKreta pojawia się specjalny link, po kliknięciu na któren możemy wykonać taka operację

+ Na "Mojej Stronie" można zadeklarować język (spośród dostępnych), w jakim chcemy otrzymywać wiadomości/maile od serwisu.
GeoKrety.org - darmowa alternatywa dla travelbugów
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
shchenka
Bywalec
Kontakt:

Re: Nowości w geokrety.org

Post autor: shchenka »

filips pisze:Jeśli raz już wykonano operacje na geokrecie z użyciem tajnego Tracking Code (np zalogowano jego wyjęcie z kesza) to dalsze operacje można przeprowadzać już bez konieczności pamiętania tego kodu. Na stronie GeoKreta pojawia się specjalny link, po kliknięciu na któren możemy wykonać taka operację
Teraz sobie myślę, że być może po dropnięciu kreta taka opcja powinna znikać ?
Chociaż to oczywiście nie jest bardzo istotne, bo jeśli raz miałem kreta w ręku, to mogę mieć jego tracking code zapisany w kajeciku na zawsze, więc taki link może też spokojnie zostać.
Obrazek
Awatar użytkownika
Nina
Nowy

Re: Nowości w geokrety.org

Post autor: Nina »

filips pisze:(...)

+ Jeśli raz już wykonano operacje na geokrecie z użyciem tajnego Tracking Code (np zalogowano jego wyjęcie z kesza) to dalsze operacje można przeprowadzać już bez konieczności pamiętania tego kodu. Na stronie GeoKreta pojawia się specjalny link, po kliknięciu na któren możemy wykonać taka operację

(...)
I właśnie ta opcja ostatnio mnie uratowała, bo zapomniałam spisać Tracking Code olgierdowego kreta. :roll:

Także dzięki, przydatne usprawnienie.
Obrazek
Awatar użytkownika
sp2ong
Bywalec
Kontakt:

Post autor: sp2ong »

Nowe logo serwisu GeoKrety by QUINTO wyglada extra ! fajnie wygladaloby na etykietce GK

Obrazek
Waldek
Awatar użytkownika
Magnoom
Radny
Kontakt:

Post autor: Magnoom »

Super :!: Logo Opencaching na klacie, saperka i walizka z naklejkami z całego świata. Nic dodać nic ująć. Wypadałoby jeszcze przygotować wersję tylko czarno-białą, np. z samymi konturami. Ale to już szczególiki... Bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
Topik
Początkujący

Post autor: Topik »

Logo super.
Znacznie lepsze od geoludzika. :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
filips
Bywalec
Kontakt:

Post autor: filips »

Z ciekawostek: GeoKrety mają już (częściowo) chińskie tłumaczenie.

A to dodatkowo 1,28 mld potencjalnych nowych użytkowników ;)
GeoKrety.org - darmowa alternatywa dla travelbugów
Baza skrzynek dla urządzeń przenośnych (też darmowa)
shchenka
Bywalec
Kontakt:

Post autor: shchenka »

sp2ong pisze:Nowe logo serwisu GeoKrety by QUINTO wyglada extra ! fajnie wygladaloby na etykietce GK
Obrazek
Oczywiście też mi się podoba to logo.
Obrazek
ODPOWIEDZ