Dzień dobry. Mam wrażenie, że to gdzieś już było ale nijak odnaleźć nie mogę.
Ostatni Basecamp, tworzę trasę (cne 2015.30). Trasa się wyznacza ok, lecz biegnie równolegle do drogi. Resety nie pomagają. Zrobiło się ni z tego ni z owego. Poproszę o sugestie. Miłego wieczoru - Romek.
Trasa nie pokrywa się z drogą - Basecamp.
Re: Trasa nie pokrywa się z drogą - Basecamp.
Dziękuję, niestety nie zadziałało. Przyjdzie z tym żyć...
DriveAssist 51
-
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt:
Tylko jedną mapę masz? Masz jakieś konflikty w rejestrze z mapami?
Mam następujące mapy:
cne 2015.3 ntu
cne 2015.2
oraz ump.
Ale ten zestaw jest od jakiegoś czasu, no dobra faktycznie kilka dni temu wrzuciłem nową UMP. Sprawdzę rejestr i usunę UMP, zobaczymy co się ten teges.
Dziękuję Zachu.
cne 2015.3 ntu
cne 2015.2
oraz ump.
Ale ten zestaw jest od jakiegoś czasu, no dobra faktycznie kilka dni temu wrzuciłem nową UMP. Sprawdzę rejestr i usunę UMP, zobaczymy co się ten teges.
Dziękuję Zachu.
DriveAssist 51
-
- Radny
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
- Kontakt:
Jak "wrzuciłeś" UMP?
Mam CN i UMP w sześciu czasem wersjach i nigdy bym nie wiedział że może coś takiego się zdarzyć gdyby nie forum.
Normalnie instalujesz UMP i jest OK. Sprawdź rejestr MapSetToolKit lub JaVaWa GMTK.
Mam CN i UMP w sześciu czasem wersjach i nigdy bym nie wiedział że może coś takiego się zdarzyć gdyby nie forum.
Normalnie instalujesz UMP i jest OK. Sprawdź rejestr MapSetToolKit lub JaVaWa GMTK.
W rejestrze tylko wpisy dotyczące UMP. Pozostałe dwie mapy są w program Data itd. Wrzuciłem w sensie zainstalowałem. Rejestr oczywiście sprawdzony mapsettoolkit'em. Żadnych błędów. Tak z ciekawości usunąłem wpisy UMP. Nie wniosło to nic do sprawy.
DriveAssist 51
Pomógł reset Basecampa do ustawień fabrycznych.
DriveAssist 51