Oto jak mój NUVI kalkuluje trasę wyznaczoną "z wolnej ręki" z A4 bezpośrednio przed zjazdem po zachodniej stronie Rzeszowa, do Leska:
Ki czort? A jak tam u Was z tą trasą?
Zly jest ten? 10x szybszy, kiedy przewijam strony na ipadzie, robie od razu zdjecie i przesylam. Nie prosciej?Zachu pisze:MaciekP masz tyle sprzętów przez tak długi okres jesteś na Garniaku i nie widziałeś że jest opcja zrzutu ekranu?
Z punktu widzenia "byłego moderatora forum": Nie.MaciekP pisze:Zly jest ten? 10x szybszy, kiedy przewijam strony na ipadzie, robie od razu zdjecie i przesylam. Nie prosciej?Zachu pisze:MaciekP masz tyle sprzętów przez tak długi okres jesteś na Garniaku i nie widziałeś że jest opcja zrzutu ekranu?
Też mam wywalonego sida od trafficTrends i FastRouting ale trasę mam normalną.GPS Maniak pisze:Może to kwestia usuwania tego SIDa?
To kest naturalna orientacja gps zgodna z tym co pokazal gps maniakbeetle-m pisze:Swoim OT poprę Zachu.Z punktu widzenia "byłego moderatora forum": Nie.MaciekP pisze:Zly jest ten? 10x szybszy, kiedy przewijam strony na ipadzie, robie od razu zdjecie i przesylam. Nie prosciej?Zachu pisze:MaciekP masz tyle sprzętów przez tak długi okres jesteś na Garniaku i nie widziałeś że jest opcja zrzutu ekranu?
- obrót o 90 stopni dla uszanowania wygody oglądaczy.