V Zlot zakręconych - centrum Polski
Ja się decyduję na piątek. W sobotę trzeba już uważać na napoje, przed niedzielną podróżą 
Pozdrawiam, Jerzy
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
było: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, VistaHCX, 62S, F1, F2, F3HR,F5X Epix
W samochodzie:3597
Obecnie:1x Rino530HCX (drugie zostało w szczelinie lodowej na Kaukazie), 62ST, F5XPlus, InReachExplorer+
Zdecydowanie. W sobotę na pewno nie złapię się za kierownicęPouchX pisze:Piątek lepsiejszy
Pozdrawiam, Jerzy
Właśnie się nad tym zastanawiam. W piątek już wiele osób przyjeżdża, więc wieczór będzie jak zwykle bardzo miły, integracyjny, pełen rozmów i czytania rękopisów.
W sobotę pewnie dłużej pośpimy ale sądzę, że można by właśnie po pobudce zorganizować wycieczki do Kopalni, Elektrowni i właśnie vit podsunął mi pomysł na Stację Energetyczną w Rogowcu, tak aby poznać cały proces (od A do Z) powstawania energii dla naszego serwera Garniak.pl Muszę się dowiedzieć do kogo należy uderzyć, aby nas tam wpuścili.
W międzyczasie wciśniemy gdzieś wejście lub wjazd na stare Zwałowisko Zewnętrzne zwane Górą Kamieńsk.
Sobotni wieczór tradycyjnie na kwaterce spędzony na pogaduchach. Dla tych, którzy zostają dłużej dalszy ciąg czytania rękopisów.
Niedziela to pewnie kopiowanie fotek, wymiana płytkami i innymi gadżetami. Polowanie na przecięcia czy geocache.
W sobotę pewnie dłużej pośpimy ale sądzę, że można by właśnie po pobudce zorganizować wycieczki do Kopalni, Elektrowni i właśnie vit podsunął mi pomysł na Stację Energetyczną w Rogowcu, tak aby poznać cały proces (od A do Z) powstawania energii dla naszego serwera Garniak.pl Muszę się dowiedzieć do kogo należy uderzyć, aby nas tam wpuścili.
W międzyczasie wciśniemy gdzieś wejście lub wjazd na stare Zwałowisko Zewnętrzne zwane Górą Kamieńsk.
Sobotni wieczór tradycyjnie na kwaterce spędzony na pogaduchach. Dla tych, którzy zostają dłużej dalszy ciąg czytania rękopisów.
Niedziela to pewnie kopiowanie fotek, wymiana płytkami i innymi gadżetami. Polowanie na przecięcia czy geocache.
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Ad. 1 Posiłki nie są obowiązkowe i wszystko możemy ustalić przed lub zmienić w trakcie pobytu.
Ad. 2 W pobliżu może być ciężko ze znalezieniem alternatywnej jadłodajni. Nawet nie jestem pewien, czy w zasięgu spaceru znajduje się jakiś sklep spożywczy. Zajazd Napoleoński znajduje się w bardzo małej wiosce, trochę na odludziu otoczonym lasami i polami. Ostatnie kilkaset metrów dojazdu (z każdej strony) to drogi nieutwardzone.
Ad. 2 W pobliżu może być ciężko ze znalezieniem alternatywnej jadłodajni. Nawet nie jestem pewien, czy w zasięgu spaceru znajduje się jakiś sklep spożywczy. Zajazd Napoleoński znajduje się w bardzo małej wiosce, trochę na odludziu otoczonym lasami i polami. Ostatnie kilkaset metrów dojazdu (z każdej strony) to drogi nieutwardzone.
Pozdrawiam Damian Gałka
-
SP2BZW
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Spodziwam się, że tradycyjnie - w piątek będzie najweselej
A to oznacza, że dla mnie należy zarezerwować nocleg od piątku do niedzieli (z ewentualną możliwością przedłużenia)
Przyjeżdżam sam, może być dowolny pokój.
Jeżeli chodzi o posiłki to moim zdaniem może to wyglądać tak:
- piątek kolacja (może być w formie zakąsek
)
- sobota śniadanie + obiadokolacja
- niedziela śniadanie
Wsio.
Ale to tylko propozycja. W razie czego dopasuję się do większości.
A to oznacza, że dla mnie należy zarezerwować nocleg od piątku do niedzieli (z ewentualną możliwością przedłużenia)
Przyjeżdżam sam, może być dowolny pokój.
Jeżeli chodzi o posiłki to moim zdaniem może to wyglądać tak:
- piątek kolacja (może być w formie zakąsek
- sobota śniadanie + obiadokolacja
- niedziela śniadanie
Wsio.
Ale to tylko propozycja. W razie czego dopasuję się do większości.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2008, 12:31 przez GPS Maniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T