Moderatorzy: frasun, Artur, sdsyc, Alf/red/
Alf/red/ napisał(a):Duża w tym zasługa wielu osób, które podesłały nam swoje dane, czasem po prostu informację, że zbudowano nowe rondo, a czasem track np. z nowego odcinka autostrady. Dzięki nim jesteśmy wciąż najszybszą mapą Polski - tylko u nas nowe drogi, jak na przykład wspomniana A1 koło Gdańska, potrafią pojawić się następnego dnia po ich otwarciu,
Alf/red/ napisał(a):a niektóre (S6 na Okęciu w Warszawie, czyli nowa Wirażowa, i przejazd na Poleczki) nawet wcześniej.
popej napisał(a):Alf/red/ napisał(a):Duża w tym zasługa wielu osób, które podesłały nam swoje dane, czasem po prostu informację, że zbudowano nowe rondo, a czasem track np. z nowego odcinka autostrady. Dzięki nim jesteśmy wciąż najszybszą mapą Polski - tylko u nas nowe drogi, jak na przykład wspomniana A1 koło Gdańska, potrafią pojawić się następnego dnia po ich otwarciu,
Potwierdzam, mój pierwszy przejazd przez A1 wykonałem na UMP, bo reszta map dosłownie "w polu"
Cofnąłeś firmware ? Jestem coraz bliżej tego pomysłu by wesprzeć UMP.kp@ napisał(a):Ja oczywiście też zacząłem robić ślady
beetle-m napisał(a):Cofnąłeś firmware ? Jestem coraz bliżej tego pomysłu by wesprzeć UMP.kp@ napisał(a):Ja oczywiście też zacząłem robić ślady
yacca napisał(a):Myślę, że byłoby jeszcze lepiej, gdybyście trochę rozjaśnili temat robienia map w zaciszu domowym (wersja dla bardziej zaawansowanych).
yacca napisał(a):W FAQ jest trochę za dużo skrótów myślowych, co może zniechęcać co niektórych.
chola chola nie tak szybko Faktem jest, że gdy wrzucałem Twój wczorajszy FS to spojrzałem na mapę to mnie zatkało, jest super ale ........... gdzie jest numeracja domów w Twoim mieściewaldi103 napisał(a):Zrobiłem cały mój powiat. Teraz nie mam już co ,,śladować''. Chyba sprzedam dom i przeprowadzę sie w inną okolice.
Nie chcę sie chwalić, ale w przeciągu miesiąca zebrałem ślady z całego powiatu i czasami też z innych okolic.
Proszę mi się nie ograniczać do śladów w Faq jest rozdział "na poważnie"waldi103 napisał(a):Może zrobimy zawody kto więcej naniesie śladów. Zwycięzcy proponuje nadać tytuł ,,złotego śladowicza''.
jesteś pewien ....waldi103 napisał(a): Numeracja jest najważniejsza zwłaszcza w dużych aglomeracjach. W Poznaniu nie ma tej numeracji
Może i coś racji w tym jest, jednak kij ma dwa końce, teraz dzięki powszechnemu dostępowi więcej osób się udziela. Tak już jest w każdym darmowym projekcie, 98-99% zasysa dane reszta je tworzywaldi103 napisał(a):A teraz wsadzę kij w mrowisko.
To co się dostaje za darmo zwykle nie jest cenione. W związku z tym mam propozycje.
Czy prawo do ściągnięcia najnowszej wersji mapy UMP nie powinny mieć osoby, które pracują aktywnie nad przesyłaniem uwag i śladów do mapy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości