Garmin Fenix 3
Re: Garmin Fenix 3
1. nie mialem G-shocka ale wydaje mi sie ze nie będzie tak wytrzymaly
2. dobry pomysl. Na F2 i na Epixie mam folie i jest git. F2 ojca tez ma folie, pracuje w ciezkich warunkach (warszaty), nigdy ni zdejmowany. Koperta juz pokiereszowana a ekran git.
3. nie
4. nie ma. Użytkownicy zwracali na to uwage. Kto wie, moze dodadzą.
2. dobry pomysl. Na F2 i na Epixie mam folie i jest git. F2 ojca tez ma folie, pracuje w ciezkich warunkach (warszaty), nigdy ni zdejmowany. Koperta juz pokiereszowana a ekran git.
3. nie
4. nie ma. Użytkownicy zwracali na to uwage. Kto wie, moze dodadzą.
Panowie a kupowanie Fenixa na Ebayu to jakieś ryzyko? czy spokojnie można kupować ? jak z gwarancją ??
Doczytaj warunki gwarancji, np. dla kupowanego w USA czy będziesz mógł skorzystać z serwisu w EU.
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
Nadgarstek: Fenix 5 Plus Sapphire + TopoActive Europe + OSM Freizeikarte + UMP
W telefonach: Locus / Brouter, OsmAnd+ + OSM + UMP, mapy.cz
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Do ceny (wraz z transportem) dolicz przede wszystkim VAT (23%).Wookie pisze:Panowie a kupowanie Fenixa na Ebayu to jakieś ryzyko? czy spokojnie można kupować ?
Fenix 6 PRO, Fenix 5 Plus, Oregon 700, eTrex 30x, Dakota 20, Tempe; rower:TwoNav Cross Plus, Wahoo Elemnt Bolt V1, Wahoo Roam V1
Na niektórych aukcjach jest napisane
Obejmuje usługi celne i śledzenie przesyłek za granicę
- Marko
- Garniak
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 3 times
Tja, z kilkuprocentowego cła być może Cię zwolnią, ale podatek musisz wkalkulować, bo najprawdopodobniej go zapłacisz.
Kto kupował zagranicą, ten wie.
No, chyba, że cena nie przekracza bodaj 50$ - to wtedy chyba jesteś zwolniony z opłat celnych.
Kto kupował zagranicą, ten wie.
No, chyba, że cena nie przekracza bodaj 50$ - to wtedy chyba jesteś zwolniony z opłat celnych.
Fenix 6 PRO, Fenix 5 Plus, Oregon 700, eTrex 30x, Dakota 20, Tempe; rower:TwoNav Cross Plus, Wahoo Elemnt Bolt V1, Wahoo Roam V1
W przypadku mojego Fenix(1) było to napisane na stronie aukcji; upewniłem się jeszcze korespondując z nimi.Wookie pisze:A gdzie mam to doczytać jak nie mam tego zegarka ?
Auto: Android Auto + OsmAnd+ + UMP, mapy.cz + OSM, Google Maps
Co z tym Fenixiem po ostatniej aktualizacji w trybie zegarka bateria pada bardzo szybko. 50% potrafi w jeden dzień zlecieć. Wie ktoś o co może chodzić?
Panowie jaka różnica jest między Fenixem 3 Performer a Multisport ?? nigdzie w necie nie znalazłem opisu...
Performer jest to wersja z HRM, a multisport wydaje mi się, że nie ma znaczenia czy jest napisane czy nie ponieważ każdy fenix 3 jest zegarkiem multisportowym 
Już mam fenixa, ale pytanie mam bo po aktualizacji softu pojawiła się nowa opcja w podświetlaniu a mianowicie GESTY, domyślam się że chodzi o wykonanie jakiegoś ruchu zegarka zeby wlaczyc podświetlenie, o jaki ruch chodzi ?
-
serekmedia
- Początkujący
Ręka z dołu do góry. Tak jakbyś podniósł z wyprostowanej ręki przedramię do oczu. Jak na mój gust trochę za czułe i się za często włącza, więc odpuściłem patent. Głównie ze względu na to że gest był odczytywany podczas prowadzenia samochodu i na zakrętach mi się podświetlanie włączało.
mam pytanie mój Fenix3 po skończeniu np. wędrówki bardzo długo się aktualizuje i nic nie mogę zrobić żadne przyciski nie działają aż do wyczerpania baterii. czy ktoś miał taki problem? czy czas na serwis? dodam że zegarek ma niecały miesiąc. proszę o radę i dziękuje za odpowiedź