Kupię uszkodzone Garmin'y !!! i te zablokowane PINem !!!
Re: Kupię uszkodzone Garmin'y !!! i te zablokowane PINem !!!
witam
mam Dakote10 z rozwalonym ekranem,dałoby sie to naprawić?
mam Dakote10 z rozwalonym ekranem,dałoby sie to naprawić?
Dakota 20 - pekniety wyswietlacz. Reszta stan idealny. Naprawiasz takie rzeczy ?
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Witam serdecznie, posiadam odbiornik Garmin 60 csx, który dostał trochę szybkoschnącego kleju do środka obudowy i klej dotarł do taśmy wyświetlacza co prawdopodobnie doprowadziło do zwarcia. W chwili obecnej odbiornik wogóle się nie włącza zarówno z baterii jak również z zasilania zewnętrznego. Sprzęt jest mi bardzo potrzebny. Szukam namiaru na osobę, która byłaby w stanie zdiagnozować jego awarię i usunąć ją.
Szczerze to wolałbym kupić nowy wyświetlacz co graniczy z cudem. Nowy odbiornik od Garmina mogę mieć za 500 zł przy oddaniu uszkodzonego.PouchX pisze:Chcesz go sprzedać czy naprawiać?
masz jakieś propozycje ?
Kuba!!!
Proszę o pomoc. Padnięty NUVI 1490, odpalony, bateria naładowana. Włożyłem kartę mikro SD 64GB, nuvi zgasł i jest martwy. Czy jest szansa na reaktywację i czy się podejmiesz by go zdiagnozować i odpalić? Wysłałem info na Twego Priw"a ale wiem jak jesteś zajęty to pewnie go nie zauważysz.
Ryszard
Zarys vel ryzaj
ps. Ponieważ emeryt to mail( ryzaj@interia.pl )
Proszę o pomoc. Padnięty NUVI 1490, odpalony, bateria naładowana. Włożyłem kartę mikro SD 64GB, nuvi zgasł i jest martwy. Czy jest szansa na reaktywację i czy się podejmiesz by go zdiagnozować i odpalić? Wysłałem info na Twego Priw"a ale wiem jak jesteś zajęty to pewnie go nie zauważysz.
Ryszard
Zarys vel ryzaj
ps. Ponieważ emeryt to mail( ryzaj@interia.pl )
Pozdrawiam
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
Ryszard
GPSmap60CSx,COLO 400C,Nuvi 1490T+nuLifeTime Europe,
GPmapa2009v3,CSAv5 i inne UMP,y, ostatnio NAVI COMAND NTG4 z mapami NaviSat, komórka LG GT540 z GPS.
- GPS Maniak
- Radny
- Kontakt:
Ryszard! Kopę lat ...
Niestety kontakt z Kubą jest od dłuższego czasu, najogólniej rzecz ujmując, nieco utrudniony.
Proponuję byś zaapelował na PW do kolejnego mojego krajana. Włodek naprawdę wieeeeele potrafi
Namiar: http://www.garniak.pl/memberlist.php?mo ... le&u=14542
Niestety kontakt z Kubą jest od dłuższego czasu, najogólniej rzecz ujmując, nieco utrudniony.
Proponuję byś zaapelował na PW do kolejnego mojego krajana. Włodek naprawdę wieeeeele potrafi
Pozdrawiam Lechu
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
-
Slawkowski
- Nowy
Cześć,
mam uszkodzonego garmina edge 705. Nie wykrywa satelit, więc jego funkcjonalność ogranicza się do bycia pulsometrem
Czy jesteś nim zainteresowany?
mam uszkodzonego garmina edge 705. Nie wykrywa satelit, więc jego funkcjonalność ogranicza się do bycia pulsometrem
Czy jesteś nim zainteresowany?
Witam mam uszkodzonego GPS 60CSX tzn roztrzaskany wyświetlacz czy podjął byś sie naprawy i jaki byłby koszt
Witam, mam uszkodzonego Garmina Oregon 300 - niestety pękł ekran. Czy jest możliwość naprawy i jaki byłby tego koszt?
Vista HCx, uszkodzone gniazdo pamięci. Zbyt długo spoczywała w kieszeni kombinezonu ,wypełnionej słoną wodą. Chciałbym bardzo ją naprawić . Czy możesz mi pomóc?
Sprzedaż w ostateczności.
Sprzedaż w ostateczności.
- Mariusz65
- Radny
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 5 times
Kolega PouchX nie jest już aktywny.
Pozdrawiam Mariusz
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/eTrex Touch 35, Na ręku: Fenix 7 Solar, Rower: iGPSPORT BSC300, W powietrzu: DJI Neo 2
W aucie: Nüvi 255 (FW 6.60) + UMP-pcPL - the best
W kieszeni: Dakota 20/
- PouchX
- Radny
- Been thanked: 3 times
- Kontakt:
Po wielu perturbacjach życiowych... już jestem aktywny. Musze dużo nadrobić 
Cześć . posiadam GPS E-map - sprawny działa.
2 szt - Streetpilota III color - jedne sprawny , drugi coś ma uszkodzone (nie pamiętam co
)
Mam także montane 600T - tą bym chciał naprawić.
Co sadzisz o tych zabytkach ./?? ile mogą być warte ?
2 szt - Streetpilota III color - jedne sprawny , drugi coś ma uszkodzone (nie pamiętam co
Mam także montane 600T - tą bym chciał naprawić.
Co sadzisz o tych zabytkach ./?? ile mogą być warte ?
Pozdrawiam
SP III colormap, Emap, 3790 T, 176c, Montana 650T
SP III colormap, Emap, 3790 T, 176c, Montana 650T