Chyba bym jednak na to nie liczył. W każdym razie postaram się bardzo z tyłu nie zostawaćjerzy pisze:Janka trzeba będzie przegonić ostro po Tatrach, to może nie będzie tak biegał, jak w Bieszczadach![]()

to se ne da... ten typ tak ma i jużjerzy pisze:Janka trzeba będzie przegonić ostro po Tatrach, to może nie będzie tak biegał, jak w Bieszczadach![]()
Gdybyś wiedział w jakim czasie Janek robi kółko wokół Chochołowskiej zmieniłbyś zdaniejerzy pisze:Myślę, że w Tatrach damy sobie radę i Jankowi nie uda się już tak nas zostawiać w tyle, jak w Bieszczadach ....
Darku, ja paliłem tych papierosów 4-ry paczki dziennie, dopóki się nadawały do palenia.SP2BZW pisze:.... kiedyś mój kuzyn, który wypalał dziennie 2 paczki papierosów marki SPORT (ktoś to jeszcze pamięta ?)
Odciąć gościa od ćmików i gorzały, zaraz straci werwęjackut pisze:No cóż Jurku, musimy się postarać...
Czyli trening, trening... a Jankowi? - cegły do plecaczka
Spokojnie możnaZYSKI pisze: nawet nie można sobie spokojnie pochodzic po górkach![]()
Może uda mi się Ciebie namówić na jeden wypad wspólny. No, może nie cały wspólny, a tylko część. Bo Rysy to warto by zrobić trawersem - wchodząc od Szczyrbskiego Plesa i z zejściem do MokaGPS Maniak pisze:Otóż gdy Ty pójdziesz w Tatry, my myk do Raju.
Ty do Raju, to my w Taterki i .... będzie wporzo jak mawiają małolaty