Garmin Forerunner 45 - kalibracja aktywności "Bieżnia"

O seriach Forerunner, Edge, Approach i Swim, oprogramowaniu Garmin Training Center i SportTracks, serwisie Garmin Connect, a także o innych rozwiązaniach dla biegaczy, cyklistów, narciarzy, wioślarzy oraz uprawiających inne dyscypliny sportowe w których przydatny może być GPS.
grzesioo85
Nowy

Garmin Forerunner 45 - kalibracja aktywności "Bieżnia"

Post autor: grzesioo85 »

Witam
Potrzebuję informacji w jaki sposób mogę skalibrować aktywność "Bieżnia" w zegarku Garmin Forerunner 45?
Ogólnie zapoznałem się z instrukcją i wiem, że na bieżni trzeba przebiec minimum 1,5km i na starcie załączyć aktywność "Bieżnia". Po zakończeniu biegu zatrzymać czas w zegarku i na bieżni i następnie w zegarku pojawia się opcja zapisu. Po zapisie powinna pojawić się opcja kalibrować a u mnie tej opcji na zegarku nie ma. Prosiłbym o pomoc jak tą opcję przywrócić żeby można było przeprowadzić kalibrację. Wersja oprogramowania zegarka to 5.40

Pozdrawiam
Grzegorz
grzesioo85
Nowy

Re: Garmin Forerunner 45 - kalibracja aktywności "Bieżnia"

Post autor: grzesioo85 »

Rozwiązałem problem. Musiałem ustawić w aktywności "Bieżnia" Alert z dystansem przykładowo na 2km i po przebiegnięciu tego dystansu na bieżni pojawiła się później informacja o zapisie i kalibracji.
ODPOWIEDZ