Hej, nie wiem czy to właściwe miejsce na takie rzeczy, ale tracę już powoli nadzieję na jakiekolwiek pozytywne rozwiązanie sprawy.
Chodzi mi o kontakt z użytkownikiem PouchX. Wiem, że jest to postać mocno związana z forum, w związku z tym próbuję uzyskać tutaj jakąkolwiek pomoc.
Zacznę od tego, że mam do niego ogromne zaufanie, kiedyś wysyłałem mu odbiornik z wadliwą anteną, a on załatwił mi za niego nówkę sztukę.
Tym razem w październiku 2011 miałem kolejny problem z anteną w Vista etrex hcx i kolejna wysyłka odbiornika do użytkownika PouchX. Co jakiś czas wypytywałem o postępy, PouchX był zajęty nadmiarem pracy, więc otrzymywałem odpowiedź, że zajmie się on odbiornikiem później. Słałem wiadomości coraz rzadziej, a o ostatnio bardzo rzadko - bo i tak nie otrzymywałem odpowiedzi. Nie mam kontaktu od ponad 1,5 roku. Mijają 2 lata od wysyłki odbiornika. Widzę, że użytkownik ten na forum też nie jest aktywny od marca b.r.
Może ktoś jest w stanie coś podpowiedzieć, jak mogę się skontaktować z użytkownikiem PouchX?
Z poważaniem,
Michał Piec
Twoja Vista leży od lat naprawiona.
Miałem szpital i trochę rozwodów.
U mnie nic nie ginie.
Sorry... życie.
Trafiłeś w moje life perturbacje... dlatego zero answer.
|Jeszcze raz sorry.... Co złego to nie ja.
PouchX
PS: Dalej służę naprawami...... tylko nie zegarki... pliz
GARMIN Taiwan jest do naprawy, GARMIN China..... szrot i shot...