ależ skąd - ale skoro twierdzisz, że skrzynka jest zgodna z regulaminem, w którym wyraźnie jest napisane "describe your maintenance plan", a ty takiego planu nie przedstawiłeś - to pokazałem, dokładnie miejsce w którym mijasz się z prawdą. Poza tym to forum czytają także inni, więc te wyjaśnienia mogą się przydac także innym.Czy sądzisz, że nie umiem czytać, albo nie wiem gdzie znaleźć regulamin GC?
powtórzę, że słowa "serwisowanie skrzynki nie jest dla mnie problemem" nie jest opisem planu serwisowania.Skoro od razu napisałem, że serwisowanie skrzynki nie jest dla mnie kłopotem - to zadawanie dodatkowego pytania w tym względzie (i zmuszanie mnie do składania wyjaśnień jak zamierzam dokładnie to robić) uważam za skrajny idiotyzm i właśnie cenzurę. Zresztą odpisałem jakby to wyglądało... gdybym po tym idiotycznym przesłuchaniu zdecydował sie skrzynkę zarejestrować - czego rzecz jasna nie uczyniłem.
postępem w czym? bo nie bardzo rozumiem?tak Nemrodku uczyniłeś postęp uznając, że wywalenie Waldka z Forum GC było praktyka cenzorską.
dla wyjaśnienia dodam, że reviewerzy nie są pracownikami GC tylko wlontariuszami.Dla mnie - podejście włascicieli i pracowników GC do regulaminu serwisu jest świetną przestrogą i przykładem absurdu w jaki można się wpędzić tworząc taki regulamin.
A dokładne wypełnianie i przestrzeganie wcześniej ustalonych zasad uważam za przejaw racjonalnego myślenia i zdrowego rozsądku.