Wpadam tylko na chwilkę, ale mam już część wiadomości, chyba dobrych
Uzyskaliśmy zgodę na wejście na teren BOT Elektrowni Bełchatów w dniu 29 marca 2008 (sobota) 
W związku z powyższym, aby dopełnić wymaganych formalności poproszę wszystkich uczestników o podesłanie do mnie
Imienia,
Nazwiska oraz
Numeru Dowodu Osobistego. Jest to wymóg, bez spełnienia którego Straż Przemysłowa nie wpuści nas na teren zakładu.
Obiecuję, że dane te zostaną wykorzystane jedynie w celu wejścia na teren zakładu BOT Elektrownia Bełchatów i nie będą udostępniane osobom trzecim.
Nie udało mi się urwać z pracy i do Kopalni spóźniłem się kilkadziesiąt minut. Niestety odpowiedni decydenci opuścili już swoje biura. Nie wiem na jakim etapie jest aktualnie sprawa wejścia na teren tego zakładu.
Kuba rozumiem, że nicki do identyfikatorów już masz. Jeśli masz jakieś pytania pisz na priv. Rino też przywieziesz?
Jeśli dobrze kojarzę uczestników i rozmowy tutaj prowadzone, będziemy mieć wiele nowości. Rino, Colorado, cała gama Nuvi, podobnie outdoorowce (seria 60, 76, Visty takie i owakie), pewnie urządzenia treningowe również. Excell też szykuje dla nas niespodziankę, taką bardziej dla rowerzystów, ale o tym może później. Szkoda, że nie zdążyłem też zebrać śladów z tras rowerowych na Górze Kamieńsk - były by wspaniałym uzupełnieniem map.
Jeśli ktoś już jest na liście i zadeklarował noclegi na krócej, a postanowił posiedzieć z nami dłużej nie, ma żadnego problemu, aby wejść do pokoju wcześniej czy później go opuścić.

Niniejszym zmieniłem wpisy w pierwszej wiadomości dotyczące deklarowanych noclegów.