V Zlot zakręconych - centrum Polski

O tym, że z GPSów najlepiej korzystać z dala od domu oraz komputera, za to koniecznie w tym samym wspaniałym towarzystwie.
ZYSKI
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ZYSKI »

Darek Napisał:
Janek... jest wspaniały, szybko wstaje ale tak samo szybko idzie spać ... poproszę o zdjęcia
Dzieki Darku, Wszyscy jesteście wspaniali, takie spotkania z Wami to przyjemnośc. Co do spania ........tak jakoś mam zakodowane :D

Sprawdze w domciu do kogo mam zapisane adresy i podam na forum jeszcze dzisiaj (domniemywam, ze moze byc Lechu, Darek, Jerzy, Jacek i Damian) pozostałych chętnych poprosze o podanie na priv. Dzisiaj zabieram sie za wypalanie płytek, puki co kilka fotek tutaj:
http://picasaweb.google.pl/ZYSKI2006/VS ... GPSManiakW
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Colorado+iPhone + fenix 3HR
Bolek1
Bywalec

Post autor: Bolek1 »

WAPM pisze:
krzychkul pisze:Ciekawe kto będzie podpowiadał zagubionym duszyczkom w czasie weekend'u :?: :cry:
Dawno temu na maturze zdawałem geografię i pamiętam nazwę Zawadzkie. Sprawdziłem na UMP. I kicha, nawet kropki zaznaczającej Zawadzkie nie ma :oops: Przespaceruj Vistę po swojej miejscowości, zbierz kilka śladów, POI i podeślij na www.ump.waw.pl
Bo póki co to wstyd :oops:
Wiem!!! Też jestem z tego niezadowolony ale:
1. Viste mam od niedawna.
2. Ślady rejestruję od początku - więc będzie co podsyłać (nie tylko z mojej okolicy).
3. Jestem na etapie wdrażania się w temat Ump.
Więc jeszcze chwilka i posyłam!
Pozdrawiam! Krzychu.
Vista HCx + Topo_PL_100 + UMP-pcPL-topo oraz parę innych map
Awatar użytkownika
Gene
Początkujący

Post autor: Gene »

Pozdrawiam wszystkich Zlotowiczów (jeżeli można tak napisać) i dziękuje za wspolnie spedzony czas, mila atmosferę i pouczajace dyskusje.
Szczegolne podziekowania dla Frasuna, Alf/red/a i Pouch'a. Mam nadzieje, ze ten ostatni ma sie juz dobrze. :wink:

Obrazek
GPSMAP 278 | City Navigator Europe | GPMapa | UMP | Topo |
Awatar użytkownika
Magnoom
Radny
Kontakt:

Post autor: Magnoom »

SP2BZW pisze:
Bogna pisze:Ja bym sprostała :wink: :twisted: - jakiem nocny marek :P
pożyjemy... zobaczymy... pierwsza noc, poszlismy spać o 5 czy 6 ? rano...
Lechu, Tomek i ja... druga noc, ta sama godzina, ten sam skład plus "andrzejski" ?
A ja, a ja :?: :!: Też w druga noc siedziałem z Wami do około 6 nad ranem. W sumie to i tak nieważne. Ważne, że poruszane były poważne tematy i plany na przyszłość. :)
Pozdrawiam Damian Gałka
GPS38; Rino530HCX; GPSMap 60CS; GPSMap 66ST: UMP-pcPL-topo oraz Topo PL, Instinct Tactical
Nuvi 760 + GA27C: UMP-pcPL, GPMapa 2007.3, CNE NT 2009; Holux M-215 + Fugawi
Awatar użytkownika
Alferek
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Alferek »

Za to ja po pierwszej nocy, którą rozpocząłem snem od 3 nad ranem wstałem jak ranny ptaszek i byłem jako pierwszy na śniadaniu.
хардваре: GPSMap60CSx, GPS12, Navibe GB735+Nokia E50, Akira 3512, Navigon 1300, Lark 35.7, Nokia E71, HTC HD2 z wgranym Androidem, GPS Holux 236+Ramos42. Nie mam tylko GPSa wbudowanego w kufel piwa.
софтваре: jakieś durne mapy :D.

Obrazek
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

Magnoom pisze:
SP2BZW pisze:
Bogna pisze:Ja bym sprostała :wink: :twisted: - jakiem nocny marek :P
pożyjemy... zobaczymy... pierwsza noc, poszlismy spać o 5 czy 6 ? rano...
Lechu, Tomek i ja... druga noc, ta sama godzina, ten sam skład plus "andrzejski" ?
A ja, a ja :?: :!: Też w druga noc siedziałem z Wami do około 6 nad ranem. W sumie to i tak nieważne. Ważne, że poruszane były poważne tematy i plany na przyszłość. :)
No dobra, :roll: czy jeszcze ktoś... przyłączy się do tej licytacji :?:
SP2BZW mógł nie dowidzieć, zwłaszcza o szóstej nad ranem (dla mnie to wprawdzie dopiero środek, czasem i początek nocy :wink: ). I wcale się temu nie dziwię, patrząc na bateeeerię, co to sobie na stole grzecznie stoi, a co Gene nie omieszkał udokumentować i nam tu podesłać. (A któż to tam sobie drzemkę uskutecznia, bo buźka się schowała :?: i nie mozna rozpoznać :?: A moze to taka strategia :?: )
I nie ma to jak Alferek - szczygiełek, wie o której zwinąć skrzydełka, aby jako pierwszy wybierać co lepsze kąski-robaczki :wink:. Bo "kto rano wstaje..."
Ale i tak proszę Koleżeństwa Wam zazdroszczę wrażeń. :x :P
Janku nie przejmuj sie tak tą swoją przypadłością, znam wielu takich co to spać razem z kurami... i żyją i się dobrze mają :lol: :wink: :twisted:
Nie każdemu noc w dzień się zamienia i na odwrót. :P :D
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
ZYSKI
Bywalec
Kontakt:

Koleżanka Bogna napisała:

Janku nie przejmuj sie tak tą swoją przypadłością, znam wielu takich co to spać razem z kurami... i żyją i się dobrze mają
Dziękuje Ci słoneczko......dobrze jest mieć bratnią duszyczke
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Awatar użytkownika
Bogna
Bywalec

Post autor: Bogna »

ZYSKI pisze:Dziękuje Ci słoneczko......dobrze jest mieć bratnią duszyczke
Bratnia duszyczka jestem, a i owszem, ale tylko w... wyrozumiałości, bo tak normalnie to 'sem nocnyMarek' :D :wink:
Pozdrawiam Bogna.

Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 :) UMP, Navigator
ZYSKI
Bywalec
Kontakt:

Może ktos przypadkiem znalazł PENRRIVE ( GWIZDEK) :D , gdzieś posiałem :( ....miałem tam kilka ważnych dla mnie danych.

Bogna....jesteś nocnym markiem a ja wczesnorannym :D ...sie uzupełnia :D
POZDRAWIAM
N 50 29 621
E 16 64 911
Lech L.
Początkujący

Post autor: Lech L. »

Dzięki Ci Damian za wspaniałą organizację, a reszcie za możliwość poznania (i możliwości Poznania!). Było super, już czekam na więcej.
Niektórym (oni wiedzą!) dziękuję szczególnie serdecznie!
A Darkowi za alkomat - wszystkim się przydał.
LL
Stopy wody... 76CS + GP5 + CNE 8 + BCh 8,5
Lech L.
Początkujący

Post autor: Lech L. »

Cholera - dzień piękny, słonko, ciepło, a ja muszę siedzieć na szychcie. Czy to sprawiedliwe?
Stopy wody... 76CS + GP5 + CNE 8 + BCh 8,5
Awatar użytkownika
Gene
Początkujący

Post autor: Gene »

jeszcze pare szotow z lokalu :
:wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
GPSMAP 278 | City Navigator Europe | GPMapa | UMP | Topo |
Awatar użytkownika
Guzik
Bywalec

Post autor: Guzik »

Lech L. pisze:(i możliwości Poznania!)
Poznań pozdrawia i również serdecznie dziękuje Damianowi za organizację, a Wam Wszystkim za to że byliście i mogliśmy się poznać.

Szczególne podziękowania dla Wojtka i Lecha za wożenie tyłka!
Pozdrawiam,

Przemysław (Guzik) Guzinski
GPSmap 62s, UMP PCPl, Góry_PL, PL Topo, GPSWielkopolska
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

Bogna pisze:No dobra, :roll: czy jeszcze ktoś... przyłączy się do tej licytacji :?:
Po co? I tak wiadomo, że zawsze ostatni kładłem się spać :D :D :D
Dodam, że oczywiście kiedy ja się kładłem - Janek wstawał. Tak właśnie uzupełniają się prawdziwi kumple 8)
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
Awatar użytkownika
popej
Garniak
Kontakt:

Post autor: popej »

GPS Maniak pisze:Dodam, że oczywiście kiedy ja się kładłem - Janek wstawał.
I w ten sposób przespałeś pół imprezy ;-)

Podziękowania dla uczestników za wspaniałą atmosferę i gratulacje dla Damiana za organizację zlotu 8)
popej
Montana 700, Enduro 3, 3540T, PL Topo, OSM, CNE; PocoX3Pro, OsmAnd+
ODPOWIEDZ