Dziś odwiedziłem jeszcze ładniejsze miejsce (N50 30,145 E22 58,249).
Można sobie tam połazić piękną scieżką koło rzeczki z wodą o kolorze piwa. Można sobie dopiero smaku narobić.
Rzeczka nazywa się Szum (stara miejscowa nazwa - Bździna - trochę nie pasuje do mojego powyższego porównania ).
Oto dzisiejsze zdjęcie - na zachętę. Ta wiosenna nieśmiała zieleń, to coś najpiękniejszego.
Nie tylko Ciebie Popej . Mnie też natura , niczym wilka, ciagnie do lasu...
A tymczasem właśnie wczoraj, korzystając z poprawy pogody, przecierałam z moja Vistą HCx ślady dla UMP-ów w Rumskim Parku Krajobrazowym . I nawet przytuliłam się do najgrubszego w Lasach Państwowych Modrzewia o wdzięcznym imieniu Zbyszko.
Pozdrawiam Bogna.
Każda wyprawa, także w nieznane, byle z przyjaznym GPS-em, który wskaże drogę do osiągnięcia zamierzonego (a czasem nie) celu.
Był Foretrex 201, była Vista HCx i "póki co" już się skończyło. Jest eTrex 30 UMP, Navigator
SP2BZW pisze:i jeszcze jeden pozytyw... nie będzie Ikara
We wrześniu nie wyjeżdża ?
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
No to w końcu jaki to termin? Koniec czego i dokładnie który koniec?
Każdy musi jakoś coś zaplanować. Czylataliście przecio, że kolega Kaufmann nareszcie się zjawi Wiec dawać ten termin :/
Pisać kto ma jakie preferencje.
Mnie póki co wszystko obojętne.
Czekamy więc na propozycje księgowych.
niegdyś "Mercedes Outdoor'u", a teraz "sześćdwójka" czyli nieco nowszy Mercedes.