Radzimy jaki model Garmina wybrać i dlaczego. Gdzie warto kupować. O sprawdzonych sprzedawcach, lokalnych promocjach, cłach na granicy, różnicach pomiędzy odbiornikami amerykańskimi i europejskimi, dokupywaniu polskich instrukcji, oraz o wszystkim co związane z zakupem odbiorników w Polsce czy za granicą.
Magnoom pisze:opublikowałem swoją wersję roboczą. Jeśli kogoś to interesuje zapraszam
Wysoko postawiłeś poprzeczkę
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Witam kupiłem swojego 60 csx w Polsce a gwarantem i chyba dystrybutorem jest firma NaviData, niestety instrukcja polska jaka dostałem to jedynie 7 stron w PDF gdy tymczasem w oryginalnej instrukcji angielskiej jest ok 100 dla zainteresowanych tym co mam po polsku http://rapidshare.com/files/113626252/G ... x.pdf.html
Będę jeszcze walczył z tą firmą a w razie czego dostaną odpowiedni komentarz bo przed zakupem pytałem czy jest PEŁNA polska instrukcja.
Gdyby ktoś miał coś lepszego po polsku to stawiam piwko nie tylko wirtualne
jak widze ciagle ktos pyta o polskie instrukcje i nikt nieodpowiada gdybym ja miał niebyło by problemu .Z tego cowiem z poslkimi instrukcjami jest problem nawet w sklepach czesto ich niemaja i trzeba je potem dodatkowo zamiawiac!
JA mam zamiar kupic viste hcx wiec proponuje innym zrobic nania z rzutke sam tez chetnie kupie jako plik w pdf na papierowej mi nie zalerzy .
co do innych modeli to jest tez sporo postów pytajacych dogadac sie razem i kupic. W sklepie niewidziałem w kopletach polskiej instrukcji mimo ze zapewniali ze jest .
Czy ktoś ma może polską instrukcje do 250w i 760, bo nie mogę znaleźć w sieci a chce kupić w UK garmina dla mojego Staruszka, a bez niej może mieć problem z obsługą.
Wielkie dzięki za pomoc.