Tutaj trafiają posty, które zaśmieciły wątki [zgłoszeniowe] błędów GPMapy.
EDIT GPS maniak: posty wycięte z tego wątku:
http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=942&start=0
---------------------------------
GPMapa to nie UMP, która jest udostępniana z free.beetle-m pisze: Zapytajmy Olafa czy w takim przypadku konieczne jest podrzucenie track'a czy wystarczy info o rondzie.
Nie rozumiem, dlaczego użytkownicy mają zbierać tracki a następnie płacić za mapę.
Czy IMAGIS ma jakiś program premiujący (rabaty, darmowe upgrad'y itp.) tak duże zaangażowanie użytkowników w tworzenie kolejnych wersji GPMapy?

.
.

) jest z błędami. Ja mieszkam w niedalekich Czechowicach i toczyłem na łamach tego forum długą walkę by moje 35 tysięczna miasto znalazło się jako szczegółowy plan a nie kilka ulic narysowanych byle jak. Byłem upierdliwy jak rzadko kto. Od wersji 2007.4 Czechowice są zrobione całkiem poprawnie, niestety siła argumentów, żeby zrobić poprawnie zaledwie wioskę Rajsko może być ciut za mała. Ale skoro Imagis zaczął czytać to forum to kto wie ale coś możesz jednak wskórać. Najlepiej by było jakbyś narysował poprawny rozkład ulic i wkleił go tutaj.
 ) jest z błędami. Ja mieszkam w niedalekich Czechowicach i toczyłem na łamach tego forum długą walkę by moje 35 tysięczna miasto znalazło się jako szczegółowy plan a nie kilka ulic narysowanych byle jak. Byłem upierdliwy jak rzadko kto. Od wersji 2007.4 Czechowice są zrobione całkiem poprawnie, niestety siła argumentów, żeby zrobić poprawnie zaledwie wioskę Rajsko może być ciut za mała. Ale skoro Imagis zaczął czytać to forum to kto wie ale coś możesz jednak wskórać. Najlepiej by było jakbyś narysował poprawny rozkład ulic i wkleił go tutaj.