mapa polski

O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
polak1989
Początkujący

mapa polski

Post autor: polak1989 »

Witam w jaki sposob moge zamowic darmowa mape polski na rok 2008 gdyz kupilem niedawno nawigacje 250 a slyszalem ze jest taka możliwośc zalatwienia sobie nowej mapy
grzel
Początkujący

Post autor: grzel »

zarejestruj się na http://gpmapa.garmin.pl
Garmin Nuvi 250W + UMP-pcPL
wopozka
Bywalec

Re: mapa polski

Post autor: wopozka »

polak1989 pisze:Witam w jaki sposob moge zamowic darmowa mape polski na rok 2008 gdyz kupilem niedawno nawigacje 250 a slyszalem ze jest taka możliwośc zalatwienia sobie nowej mapy
Darmowa mozesz sobie sciagnac ze stron projektu ump
polak1989
Początkujący

no i zarejestrowalem i co teraz... a no tak tamta mape sciagnalem ale nie wqiem jak ja zainstalowac w nawigacji bo to jest instalka na PC
Awatar użytkownika
Gene
Początkujący

Re: mapa polski

Post autor: Gene »

polak1989 pisze:zalatwienia sobie nowej mapy
Witaj,
co to znaczy zalatwienia sobie nowej mapy? Trafiles na podforum poswiecone projektowi UMP. Zapoznaj sie z informacjami o tym projekcie na stronie http://www.ump.waw.pl/ i zacznij jesli Ci to odpowiada korzystac z dobrodziejstw tej mapy. Jesli chodzi o darmowy soft to masz jeszcze TOP Gpsmaniaka http://gpsmaniak.com/ ale ta mapa posiada inne informacjie i powstala z mysla o turystyce pieszej.
Rozumiem, ze chodzi o GARMIN Nuvi 250?
GPSMAP 278 | City Navigator Europe | GPMapa | UMP | Topo |
grzel
Początkujący

polak1989 pisze:no i zarejestrowalem i co teraz... a no tak tamta mape sciagnalem ale nie wqiem jak ja zainstalowac w nawigacji bo to jest instalka na PC
Instalujesz na komputerze. W programie zaznaczasz fragmenty mapy które cię interesują. Naciskasz - prześlij/wyślij do urządzenia.
Pamiętaj (program sam się powinien upomnieć) żeby odblokować mapy.
25 znakowy kod masz na stronie na której się zarejestrowałeś.
polak1989
Początkujący

Zalatwienia bo znajomy mówił mi że mogę sobie zamówić darmową mape na 2008 rok tylko musze zarejestrować sie a dokładnie nie wiem gdzie.. No tak chodzi mi o Garmin nuvi 250.. bo mam z nią problem prowadzi mnie do miasta polnymi drogami pomimo że mam ustawione opcje najszybszą trasą no i w opcji unikanie wszystko mam odchaczone i tak mnie albo na około prowadzi albo polnymi drogami...
grzel
Początkujący

polak1989 pisze: mam ustawione opcje najszybszą trasą no i w opcji unikanie wszystko mam odchaczone
To zaznacz, żeby unikał polnych dróg i bezdroży.
polak1989
Początkujący

mam pytanko dlaczego w tej darmowej mapie polski 2008 nie ma miejscowosci tylko sa miasta??
ODPOWIEDZ