205W a 255W - roznice ?
-
nothingman
- Nowy
205W a 255W - roznice ?
Witam serdecznie
Mam aktualnie mozliwosc zakupu GPSa w USA.
Szukalem na forum info o modelu 205W i natknalem sie na informacje, ktora chyba zle zrozumialem - mianowicie 205W roznie sie od 255W tylko wgranymi mapami alaski itp, co oczywiscie nie jest mi potrzbene bo gps bedzie uzywany w Polsce
Z tego co wyczytalem to gps z usa ma wgrane polskie glosy, a jak wyglada kwestia tekstow ? (mam viste hcx z usa i tam nie bylo problemow, wystarczylo wgrac z forum firmware)
Mam aktualnie mozliwosc zakupu GPSa w USA.
Szukalem na forum info o modelu 205W i natknalem sie na informacje, ktora chyba zle zrozumialem - mianowicie 205W roznie sie od 255W tylko wgranymi mapami alaski itp, co oczywiscie nie jest mi potrzbene bo gps bedzie uzywany w Polsce
Z tego co wyczytalem to gps z usa ma wgrane polskie glosy, a jak wyglada kwestia tekstow ? (mam viste hcx z usa i tam nie bylo problemow, wystarczylo wgrac z forum firmware)
-
nothingman
- Nowy
Jeśli udało Ci się ukraść mapę, to myślę, że poradzisz sobie z rozwikłaniem zagadki cenowej odbiorników z USA.nothingman pisze:W Viscie HCX mam wgrana CNE i GPMAPE powiedzmy "darmowa" wiec w tym nuvi chyba teaz nie bede mial problemu z jej wgraniem,
BTW importerzy mają odbiorniki z EU za 799 PLN, więc porażającej różnicy nie widzę.
Pozdrawiam,
jest mala ruznica w cenie http://www.amazon.com/Garmin-200W-4-3-I ... 23&sr=8-13
800zl to nie 450zl:P
800zl to nie 450zl:P
nuvi310 [CNE_NT+GPMapa+UMP-pcPL+Topo_PL_100]
odpowiem na meritum pytania:
- wg mnie oplaca sie kupic 205w w stanach poniewaz to to samo co polskie 255W a nawet h/w jest lepszy poniewaz ma 2GB pamieci wewn. (umiescilem na forum sshoty),
- co do mapy ja juz dawno sie przekonalem do UMP'a i Tobie polecam,
- co do TMC Kuba ma racje, nie ma modulu TMC
generalnie ja jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiazania
pozdr
S
- wg mnie oplaca sie kupic 205w w stanach poniewaz to to samo co polskie 255W a nawet h/w jest lepszy poniewaz ma 2GB pamieci wewn. (umiescilem na forum sshoty),
- co do mapy ja juz dawno sie przekonalem do UMP'a i Tobie polecam,
- co do TMC Kuba ma racje, nie ma modulu TMC
generalnie ja jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiazania
pozdr
S
-
nothingman
- Nowy