To zwykły CNE, odblokowany dla całej Europy, z możliwością instalacji na komputerze.tadeklodz pisze:Czy jestem jakimś wybrańcemlosu?
Pozdrawiam,
No, parę to stanowczo za mało zwłaszcza jeśli nadal nie wiesz o co chodzi. Poszukiwania map do urządzeń Garmina (jeśli tanio i szybko) to:Cybcuh pisze:Sorki za problem, ale jestem zielony z tym wszystkim. Mianowicie zakupiłem nawigację na eBay GARMIN nuvi 200W, ale jest on niestety tylko z mapami UK i Irlandii. Proszę tylko o info - jak najszybciej i jak najtaniej no i czy jest w ogóle możliwość załadowania/wgrania do tej nawigacji map całej europy - i o co chodzi z tym odblokowaniem użądzenia - czytałem parę postów i niestety nie wiem o co chodzi.
Nie czytasz.Cybcuh pisze:Udało mi się zarejestrować produkt (najwidoczniej poprzedni właściciel tego nie zrobił) otrzymałem ten kod - więc moje pytanie brzmi: Czy jeśli posiadam ten kod to uda mi się go wykorzystać na odblokowanie mapy ("starszej - np: city nawigator europe NT v9)
Witam,Cybcuh pisze:Czy jeśli posiadam ten kod to uda mi się go wykorzystać na odblokowanie mapy ("starszej - np: city nawigator europe NT v9) ściągniętej z torrentów?? Czy to trzeba jakoś specjalnie istalować, czy jak - bo z tego co widze moja nawigacja ma tylko ok 0,5 GB pamięci, a te mapy mają ok 1,3GB - więc będe zmuszony użyć karty SD - wystarczy skopiować tylko ściągnięte mapy na kartę i to załatwi sprawę? Czy jkoś inaczej trzeba to zrobić??
Dokładnie takSP2UKP pisze:Napisz ciut więcej. Czy CNE miałeś preinstalowaną i update CNE dotyczy wersji preinstalowanej?
Z Twojego opisu podejrzewam, że CNE jest preinstalowane (odbiornik został zaktualizowany) a problemy masz tylko z Mapsourcem i komputerem.
Z tym pokombinuję.Możesz ściągnąć sobie update Mapsource'a od Garmina, rozpakuj i zainstaluj uruchamiając MAIN.msi nie setup.exe. Na stronie Garmina po zalogowaniu się na myGarmin powinieneś mieć wersję CNE do ściągnięcia (MS T&WM + CNE).
Nigdy żadnych kłopotów.Miałeś jakieś problemy z działaniem Mapsource'a? Bo komunikat na końcu dotyczy wyłącznie próby upgrade'u oprogramowania.
Winda XP Pro, żadnych innych objawów niepokojących nie zarejestrowałem.Jaki masz system operacyjny? Czy jakiekolwiek inne objawy (poza komunikatem na końcu update'u map) nieprawidłowego działania MS zauważyłeś?
U mnie tez pisze : City Navigator Europe NT 2008 Deluxe Unlockfrasun pisze:To zwykły CNE, odblokowany dla całej Europy, z możliwością instalacji na komputerze.tadeklodz pisze:Czy jestem jakimś wybrańcemlosu?
Pozdrawiam,
Najwyraźniej ktoś bawił się tym sprzętem wcześniej.adamer pisze:Po zarejestrowaniu w informacjach znalazlem taka ciekawostke: First satellite Acquired OCt.23.2007. A sprzet dostalem nowyi uruchomilem pierwszy raz w czerwcu tego roku.