O seriach nüvi, dēzl, zūmo, a nawet StreetPilot czy Quest. O mapach CityNavigator, GPMapie i UMP-pcPL, a także o bazach radarów, komendach głosowych, TMC, 3D Traffic oraz wszystkim co związane z użytkowaniem GPSów w samochodzie czy motocyklu.
dreptus pisze:Sorki moj blad jes niepoprawny na peno to sie naprawi jak oze na jakims zlocie sie spotkamy
Jeszcze jedna sprawa nie wiem od czego to zalezy ale czasem jak wlze GPS`a do bazy mam problem ze znalezieniem satelit od czego to zalezy?
Bez obrazy, ale jak chcesz mieć po ludzku napisaną odpowiedź to włóż minimum wysiłku i chociaż raz przeczytaj swój post przed wysłaniem na forum...Postaraj się napisać w taki sposób, żeby ten kto czyta Twoją wiadomość nie musiał zgadywać co napisałeś... http://www.garniak.pl/viewtopic.php?t=1 ... ortografia
Pozdrawiam, Michał
Oki zrozumiałem Pozdrawiam i nie obrażam się dzięki za zwrócenie uwagi w końcu to sobie utrudniamy życie takim pisaniem. Pozdrawiam
Aha i jeszcze chciałbym zapytać o to szukanie satelity kiedy podłącze GPS`a do bazy czasem muszę czekać 5 min na połączenie. Czy to będzie zależało od pogody tzn czy niebo jest czyste czy może przeciwnie
?
Kristof pisze:Spróbowałbym zrobić reset urządzenia i downgrade-upgrade
Może pokusicie się o test prostszy: ponowne załadowanie tego samego firmware'u poprzez WebUpdater'a.
Jeśli pomoże, to będzie łatwiejsza procedura dla nowych, niedoświadczonych użytkowników.
Pozdrawiam, mariuszD
Już bez Garmina na pokładzie. Kiedyś: nüvi 3490LMT // 3790T // 765T // 760 // 250W
Teraz: Xiaomi 12 (z Google Maps i Android Auto)
Powiem szczerze nie robiłem reseciku urządzenia jeszcze nigdy czy jest to dość ryzykowny zabieg? Jaka jest procedura wykonania takiego rescika? Jeszcze jedna sprawa jak wygląda sprawa z uaktualnieniem na najnowszy firmware? Sprawia on jakieś problemy czy można go bez obaw zapodać do urządzenia?