Skany map Roztocza

O narzędziach do tworzenia własnych map, takich jak MapEdit czy cGPSmapper, a także o serwisach udostępniania, wymiany i przetwarzania danych geograficznych takich jak MapCenter, OpenStreetMap czy SDD (SRTM). Ogólnie, o wszystkim co związane z radością UMPowania.
Wojtek Szydlowski
Garniak
Been thanked: 6 times

Skany map Roztocza

Post autor: Wojtek Szydlowski »

Witam, czy ktoś z Was posiada kolorowe skany map, obejmujących obszaa Roztocza, interesują mnie także Lasy Janowskie. Mam mapy WZKart oraz czarno białe sztabówki. Ale może ktoś posiada inne skany (kolorowe) i zechce się podzielić?

pozdrawiam
wojtek
GPSMap H1 + Forerunner 965
Szczepi
Początkujący

Post autor: Szczepi »

Zobacz na rybnecie.

Katalogi
/maps/poland/topo/Roztocze
/maps/poland/topo/lubelskie/
Pozdrawiam,
Marcin
GPSMAP 60CSx
Wojtek Szydlowski
Garniak
Been thanked: 6 times

Post autor: Wojtek Szydlowski »

Szczepi pisze:Zobacz na rybnecie.

Katalogi
/maps/poland/topo/Roztocze
/maps/poland/topo/lubelskie/
dzieki, już sie ściaga :)
GPSMap H1 + Forerunner 965
Awatar użytkownika
GPS Maniak
Radny
Kontakt:

Post autor: GPS Maniak »

W związku z tym, że następny Zlot jest na Roztoczu oraz tym, że mam zgodę Ryśka Klimkiewicza na dołączenie jego mapki do Topo_PL_100, którą na pewno "wtopię" w nieco większy kawałek Polski radziłbym poczekać parę dni aż zrobię swoją wersję Roztocza. Wówczas będziesz mógł podebrać dane z Topo_PL_100. Po czym, gdy już zrobisz mapkę bardziej szczegółową ja ..... podbiorę Twoje dane :D
Pozdrawiam Lechu

Plecak: Garmin Fenix 5X + Xiaomi Mi Max 2 a czasami: Oregon 600T, Rino530HCX Był: Summit, Vista, 60CS, 60CSX, 62ST, eTrex30, eTrex10, Fenix3, Epix
Samochód: 3490T Był: 200, 205T, 1200T
ODPOWIEDZ